ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Εμπρός αϊτέ!

Εμπρός αϊτέ!
Έτοιμη, παρά τα προβλήματα, για νίκη επί του Παναθηναϊκού η ΑΕΚ. Με 4-3-3 οι «κιτρινόμαυροι», περισσότεροι από 40.000 στις εξέδρες!
Η προετοιμασία της «Ένωσης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο και το θετικό είναι ότι τουλάχιστον δεν προέκυψαν κι άλλα προβλήματα την τελευταία στιγμή. Στις τάξεις της ομάδας ξέρουν όλοι τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε με τις δηλώσεις του να «φτιάξει» τους παίκτες του και περιμένει από αυτούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ... λυσσασμένοι!

Για την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας να μπει στον αγώνα δυνατά και να κάνει σαφές στον αντίπαλο ότι θα τον νικήσει! Με δεδομένα, άλλωστε, τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα εδώ και... δύο χρόνια, αλλά και τις σημαντικές απουσίες μετά τους τελευταίους τραυματισμούς,  οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν ψυχή στο ΟΑΚΑ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Κι από εκεί και πέρα, φυσικά, να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές του Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε μια δοκιμή το Σάββατο, που δεν δείχνει απολύτως τίποτα για την αρχική 11άδα, καθώς είχε στο αρχικό σχήμα τους Νταντόμο και Καλαμιώτη, ενώ γενικά έχει ήδη αποδειχθεί πως είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος με επιτυχία τις επιλογές του. Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, θα παρατάξει την ΑΕΚ με 4-3-3 το βράδυ της Κυριακής, με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Λαγό αριστερό μπακ, τον Αργυρίου δεξιά, τους Δέλλα και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, τους Μάκο, Καφέ, Γκέντσογλου (ο Ντιόπ δεν είναι 100% έτοιμος) στο χώρο του κέντρου και τους Λεονάρντο, Μπερνς ως στηρίγματα του Τζιμπούρ, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Επειδή, όμως, όπως προαναφέραμε είναι όλα πιθανά με τον Χιμένεθ, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η ΑΕΚ με 4-4-2 και τους Τζιμπούρ-Μπλάνκο επιθετικό δίδυμο...

Θα το κάνουν... έδρα!
Το ΟΑΚΑ δεν είναι και το πιο ζεστό γήπεδο της Ελλάδας, αλλά το βράδυ της Κυριακής η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα είναι καυτή! Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία τουλάχιστον 40.000 οπαδών της ΑΕΚ! Οι Ενωσίτες έχουν ενθουσιαστεί από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και φυσικά από την 4άρα επί του Άρη, δεν ξενέρωσαν με την ήττα στις Βρυξέλλες και είναι αποφασισμένοι να συμπαρασταθούν μαζικά στην αγαπημένη τους ομάδα, ώστε να τη σπρώξουν προς την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τη φέρουν στο -1 από τον Παναθηναϊκό και θα την ξαναβάλουν στη μάχη του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...