ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"Σώθηκε" η Πόρτσμουθ

Πωλητήριο σε παίκτες έβαλε η Πόρτσμουθ Η Πόρτσμουθ βγήκε από το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, καθώς, όπως δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο "Reuters" ο διαχειριστής της, Αντριου Ανδρονίκου, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ πουλήθηκε σε εταιρεία, η οποία ελέγχεται από τον πρώην ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μπαλράμ Τσαϊνράι.

"Ολοκληρώθηκε η πώληση σε μια νέα εταιρεία, η οποία ανήκει κατά κύριο λόγο στον (επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ) Μπαλράμ Τσαϊνράι και τον (εμπορικό συνεργάτη του) Λεβί Κουσνίρ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρονίκου και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: "Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος βγήκε από το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και ελευθερώθηκε από τα δεσμά του παρελθόντος".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους πιστωτές της Πόρτσμουθ, ο Σάσα Γκαϊνταμάκ, στον οποίο ο σύλλογος χρωστάει 2.2 εκατομμύρια λίρες, βοήθησε να ανοίξει ο δρόμος για την πώλωση.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας είχε ανακοινώσει ότι θα υπέγραφε μια συμφωνία, που θα διασφάλιζε την ύπαρξη και τη συνέχεια της ομάδας, η οποία πέρυσι υποβιβάστηκε από την Πρέμιερσιπ, ενώ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...