ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
Ο Λούις Γκαρσία συνιστά συγκέντρωση στους συμπαίκτες του εν όψει του δύσκολου μήνα που έχουν μπροστά τους οι Πράσινοι, ενώ θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει χαθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και παραδέχεται ότι η κατάσταση είναι πλέον δύσκολη.


Σε σημερινό δημοσίευμα του «Βήματος» φιλοξενούνται δηλώσεις του Ισπανού άσου του Παναθηναϊκού Λουίς Γκαρσία.

«Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος με συνεχόμενα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, έχουν ποιότητα και είναι από τους μεγάλους αντιπάλους μας», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός σταρ στην εφημερίδα «Το Βήμα» και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα που ακολουθεί και όχι για παράδειγμα να βλέπουμε από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης του «Τριφυλλιού» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Λουίς Γκαρσία τόνισε: «Η κατάσταση πλέον είναι αρκετά δύσκολη για εμάς. Ακόμη όμως έχουμε ελπίδες. Τίποτα δεν έχει κριθεί και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε».

Τέλος ο πρώην άσος της Λίβερπουλ , της Μπαρτελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε στο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά είπε: «Στην Ευρώπη υπάρχει η εντύπωση ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υποδεέστερο από πολλά μεγάλα πρωταθλήματα. Στο διάστημα όμως που είμαι εδώ διαπιστώνω ότι έχετε ένα πολύ ενδιαφέρων πρωτάθλημα με δυνατά παιχνίδια και καλούς αντιπάλους. Βλέπω πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ και στα Κύπελλα Ευρώπης φαίνετε η ποιότητα των Ελληνικών ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...