ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αντερσον: "Σπουδαίο ταλέντο ο Φετφατζίδης"

Ο Φετφατζίδης με αντίπαλο τον Παρασκευαΐδη Για το ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη και το νέο Ολυμπιακό, μίλησε ο Πελε Αντερσον. Ο Σουηδός σκάουτερ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν τα μάτια της Τσέλσι στην Ελλάδα, ενώ είχε συνεργαστεί και με την ομάδα του Πειραιά, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", όπου έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού διεθνή μεσοεπιθετικού.

"Μαθαίνω τι γίνεται με τον Φετφατζίδη. Πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο. Ο Ολυμπιακός τον εμπιστεύτηκε και ο νεαρός ανταποδίδει. Μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα αρκεί να μείνει με τα πόδια στη γη. Στην Ελλάδα γενικότερα υπάρχουν πάρα πολλοί πιτσιρικάδες οι οποίοι μπορούν να διαπρέψουν στο διεθνές ποδόσφαιρο, αρκεί να δουλευτούν σωστά στην ηλικία των 15-16-17-18 ετών. Δείτε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που έχει φτάσει", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Αντερσον αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού: "Έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες που πήρε, όπως για παράδειγμα ο Ριέρα, ο Ρόμενταλ, ο Πάντελιτς μαζί με αυτούς που ήδη υπήρχαν στην ομάδα, όπως ο Μέλμπεργκ, ο Ντουντού, ο Τοροσίδης, συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...