ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Premier League

Ούτε η Γουλβς κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους πρωταθλητές να κερδίζουν με 2-0 και να πετυχαίνουν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους. Την τιμητική τους είχαν οι γηπεδούχοι, μόνη ομάδα που πήρε «διπλό» ήταν η Νιούκαστλ.
Συνεχίζει ακάθεκτη η ΤσέλσιΠέντε στα πέντε για την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, καθώς ούτε η Γουλβς μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της. Με γκολ των Μαλουντά και Καλού οι πρωταθλητές κέρδισαν με 2-0 και έφτασαν τους 22 βαθμούς, περιμένοντας τα κυριακάτικα παιχνίδια των ομάδων που ακολουθούν, για να δουν αν η διαφορά θα αυξηθεί ή όχι.

Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, Τότεναμ και Έβερτον πέτυχαν από ένα γκολ και αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Premiership. Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 17' με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπάινς, ωστόσο ακριβώς τρία λεπτά αργότερα, η Τότεναμ ισοφάρισε με τον Φαν ντερ Φάαρτ. Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Λονδρέζοι είχαν την πρωτοβουλία, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Σάββατο (23/10)
Τότεναμ-Έβερτον 1-1
(20' Φαν ντερ Φάαρτ-17' Μπάινς)

Μπέρμιγχαμ-Μπλάκπουλ 2-0
(36' Ρίτζγουελ, 56' Ζίγκιτς)

Τσέλσι-Γουλβς 2-0
(23' Μαλουντά, 81' Καλού)

Σάντερλαντ-Άστον Βίλα 1-0
(25' αυτ. Νταν)

Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ 2-1
(17' Μουλούμπου, 40' Φόρτσουν-9' αυτ. Κάρσον)

Γουίγκαν-Μπόλτον 1-1
(59' Ρονταλέγκα-66' Ελμάντερ)

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 1-2
(12' Κόουλ - 23' Νόλαν, 69' Κάρολ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...