ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεν το βάζει κάτω ο Ντιόγκο


Ετοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φλαμένγκο δηλώνει ο Ντιόγκο. Αρχής γενομένης από το ματς με την Βάσκο Ντα Γκάμα, ο Βραζιλιάνος φορ που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην «Φλα», ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο ματς με την Ατλέτικο Γκοιάνσε και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, αν και ξέρει ότι θα είναι δύσκολο.

«Είχα έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά πλέον δεν νιώθω καμία ενόχληση και δουλεύω κανονικά στις προπονήσεις. Ανυπομονώ να πετύχω ένα γκολ, αλλά πρέπει να είσαι ήρεμος και να κάνεις υπομονή για να έρθουν κάποια πράγματα», δήλωσε ο Ντιόγκο.

Με τον Λουξεμπούγκο οι «ρούμπο νέγκρο» κατάφεραν να πάρουν θετικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ιντερνασιονάλ. Ο Ντιόγκο δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τώρα πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει θέση στην 11άδα, καθώς φαίνεται ότι το προβάδισμα το έχουν πλέον οι άλλοι 3 επιθετικοί της «Φλα», Ντέιβιντ, Ντιέγκο Μαουρίσιο και Βαλ Μπαϊάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...