ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεν τελειώσαμε…


Το Champions League για αυτή την εβδομάδα μάς τελείωσε, αλλά το Europa League έρχεται με ανάλογες υποσχέσεις για θέαμα και συγκινήσεις. Το αποψινό πρόγραμμα-πέρα από τους αγώνες των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας-περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, όπως Νάπολι-Λίβερπουλ, Μπεσίκτας-Πόρτο και Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται για τον πρώτο όμιλο στο Μάντσεστερ, με τη Σίτι να υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν. Η αγγλική ομάδα, που είναι δεύτερη στην Premiership, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κόλο Τουρέ, Κολάροφ, Μπαλοτέλι και Τζο, ενώ ο Σάντα Κρουζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κρίσιμο είναι και το άλλο ματς του ομίλου, με τη Γιουβέντους να ψάχνει στην Αυστρία την πρώτη της νίκη απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, που δεν υπολογίζει στους Κουαλιαρέλα και Ακουιλάνι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τον τραυματία Μπουφόν, ενώ ο Τζίτζι Ντελ Νέρι αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κράσιτς.

Με την πλάτη στον τοίχο η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ για τον δεύτερο όμιλο, όπου συμμετέχει και ο Άρης. Η κάτοχος του Europa League μετρά μόλις έναν βαθμό και η νίκη είναι αναγκαία στον αποψινό αγώνα, όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση ο Κουν Αγκουέρο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος», Νταβίντ Ντε Χέα. Οι Νορβηγοί έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα θα παραταχθούν στο «Βιθέντε Καλντερόν» χωρίς σοβαρές απουσίες. Στον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Μπριζ με τους Κροάτες να είναι πλήρεις και τους Βέλγους να μην υπολογίζουν τους Καμοτσάτο και Στίινεν. Στο έβδομο γκρουπ, η Ζενίτ υποδέχεται στην Αγία Πετρούπολη τη Χάιντουκ με στόχο το τρία στα τρία. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προελαύνει στο ρωσικό πρωτάθλημα και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, ενώ παρότι είναι πλήρης, θα έχει αρκετές αλλαγές για να φρεσκαριστεί. Απών από τους πρωτοπόρους του κροατικού πρωταθλήματος θα είναι ο τραυματίας Άντριτς.

Στο όγδοο γκρουπ, η ουραγός στη Γερμανία Στουτγκάρδη φιλοξενεί τη Χετάφε χωρίς τους τραυματίες Ντεγκέν, Ντελπιέρ και Οντέλ. Από τους Μαδριλένους, που είναι ένατοι στην Primera Division, θα λείψουν οι Μανέ, Άλβαρες, Κας και Τόρες.

Στη Βεστφαλία, η πρωτοπόρος της Bundesliga Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του δέκατου ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τραυματίας Κελ και ο τιμωρημένος Σμέλτσερ δεν είναι στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ οι Παριζιάνοι δεν υπολογίζουν στους Κέζμαν και Σεάρα. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Καρπάτι αντιμετωπίζει στην Ουκρανία τη Σεβίλλη, που δεν θα έχει στις τάξεις της τους Νάβας, Καπέλ, Ρενάτο και Τσιγκαρίνι.

Για τον ενδέκατο όμιλο η Νάπολι φιλοξενεί στο «Σαν Πάολο» τη Λίβερπουλ. Ο Ρόι Χότζον άφησε εκτός αποστολής τους Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες, προκειμένου να τους ξεκουράσει για το πρωτάθλημα όπου η ομάδα του παραπαίει, ενώ απόντες θα είναι ο τραυματίας Γκλεν Τζόνσον και ο άρρωστος Ντάνιελ Άγκερ.

Τέλος, για το δωδέκατο όμιλο η Μπεσίκτας αναμετράται με την Πόρτο στην Κωνσταντινούπολη. Για την τουρκική ομάδα ο Μπερντ Σούστερ αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Γκούτι, Κουαρέσμα, Μεχμέτ Αουρέλιο, Χολόσκο και Φεράρι, ενώ οι «δράκοι» δεν έχουν σημαντικές απουσίες.

1ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι-Λεχ Πόζναν
Σάλτσμπουργκ-Γιουβέντους

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Λεχ Πόζναν 4
2. Μάντσεστερ Σίτι 4
3. Γιουβέντους 2
4. Σάλτσμπουργκ 0

2ος Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόζενμποργκ
Άρης-Λεβερκούζεν

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Λεβερκούζεν 4
2. Ρόζενμποργκ 3
3. Άρης 3
4. Ατλέτικο Μαδρίτης 1

3ος Όμιλος

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Γάνδη
Λιλ-Λέφσκι

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 6
2. Λέφσκι 3
3. Λιλ 1
4. Γάνδη 1

4ος Όμιλος

Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπριζ

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 4
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
3. Βιγιαρεάλ 3
4. Μπριζ 1

5ος Όμιλος

Σερίφ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Άλκμααρ-Ντιναμό Κιέβου

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4
2. Άλκμααρ 3
3. Σερίφ 3
4. Ντιναμό Κιέβου 1

6ος Όμιλος

Παλέρμο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σπάρτα Πράγας-Λωζάνη

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6
2. Σπάρτα Πράγας 3
3. Παλέρμο 3
4. Λωζάνη 0

7ος Όμιλος

Ζενίτ-Χάιντουκ
Άντερλεχτ-ΑΕΚ

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Ζενίτ 6
2. ΑΕΚ 3
3. Χάιντουκ 3
4. Άντερλεχτ 0

8ος Όμιλος

Γιουνγκ Μπόις-Οντένσε
Στουτγκάρδη-Χετάφε

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Στουτγκάρδη 6
2. Γιουνγκ Μπόις 3
3. Χετάφε 3
4. Οντένσε 0

9ος Όμιλος

Μέταλιστ-Σαμπντόρια
Ντέμπρετσεν-Αϊντχόβεν

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Σαμπντόρια 4
2. Αϊντχόβεν 4
3. Μέταλιστ 3
4. Ντέμπρετσεν 0

10ος Όμιλος

Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν
Καρπάτι-Σεβίλλη

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Παρί Σεν Ζερμέν 6
2. Σεβίλλη 3
3. Ντόρτμουντ 3
4. Καρπάτι 0

11ος Όμιλος

Ουτρέχτη-Στεάουα
Νάπολι-Λίβερπουλ

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Λίβερπουλ 4
2. Νάπολι 2
3. Ουτρέχτη 2
4. Στεάουα 1

12ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ραπίντ Βιέννης
Μπεσίκτας-Πόρτο

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Πόρτο 6
2. Μπεσίκτας 6
3. ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0
4. Ραπίντ Βιέννης 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...