ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Oύτε που ασχολήθηκαν με Δαλούκα στην ΕΠΟ

Σοβαρό κίνδυνο παραπομπής του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αντιμετωπίζει ο Γιώργο Δαλούκας, με την Ομοσπονδία να είχε ήδη αποφασίσει να αποπέμψει τονΒολιώτη ρέφερι από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών και να τον αντικαταστήσει από τον Δωδεκανήσιο Τάσο Σιδηρόπουλο.

Στο περιθώριο τίθεται ο Γιώργος Δαλούκας από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ. Η επιστολή του Θεσσαλού ρέφερι προς το ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΠΟ δεν διαβάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση . Αντιθέτως, αποφασίστηκε να εξεταστεί το περιεχόμενο και να αποφασιστεί αν πρέπει να παραπεμφθεί στην πειθαρχική επιτροπή!

Η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής να τον βγάλει από τον πίνακα των διεθνών και να βάλει στη θέση του τον Σιδηρόπουλο, επικυρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ είχε ήδη αποφασίσει να αποπέμψει τον Γιώργο Δαλούκα από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών και να τον αντικαταστήσει από τον Δωδεκανήσιο Τάσο Σιδηρόπουλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ούτε καν μπήκε στον κόπο να διαβάσει το περιεχόμενο της επιστολής.
Στην ενημέρωση που έγινε προς δημοσιογράφους ο αξιωματούχος της ΕΠΟ υποβάθμισε το θέμα λέγοντας ότι δεν είναι κάτι με το οποίο η ομοσπονδία πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...