ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμα 24ωρα για Καστίγιο


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο δανεισμός του Νέρι Καστίγιο στον Άρη. Θέλει να αγοράσει Γκαρσία η Μπολιβάρ και ο μοχλός πίεσης της ΠΑΕ στον Εντού για να υπογράψει.

Η ομάδα του Άρη έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και προσπαθεί να κλείσει δυο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού οι κίτρινοι δεν έχουν σκοπό να χάσουν άλλο χρόνο με τους Καστίγιο και Εντού.

Συγκεκριμένα για τον διεθνή Μεξικανό μεσοεπιθετικό, ο Άρης έχει καταθέσει την πρόταση του στην Σαχτάρ και η οποία έχει γίνει αποδεκτή. Το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ των Chicago Fire SC στους οποίος βρίσκεται ο 26χρονος.

Πηγή sport24

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή λοιπόν είναι ένα χαρτί από την Αμερική, που θα δίνει την άδεια στον Καστίγιο έτσι ώστε να συνεχίσει στον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο τέλος θα επιστρέψει στην Αμερική για το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι θα γίνει νέα κίνηση για την επέκταση του δανεισμού του, όμως ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο.

Φεύγει ο Γκαρσία και η πίεση στον Εντού

Ο Ρόναλντ Γκαρσία παίζει με την μορφή δανεισμού στην Μπολιβάρ, μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του από την Κύπρο. Στην Βολιβία όμως ο 30χρονος άσος φαίνεται πως βρήκε τον εαυτό του και έτσι δεν αποκλείεται η ομάδα της πατρίδας του να κάνει πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Τέλος να πούμε πως ο Εντού καθυστερεί να απαντήσει στον Άρη. Έτσι λοιπόν οι κίτρινοι πιέζουν την πλευρά του Βραζιλιάνου γνωστοποιώντας συνομιλίες με παίκτες που παίζουν στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...