ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι δυνατός»

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα μέσα στην έδρα του, εξέφρασε ο Γιάννης Οκκάς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη φάση των «32» του Europa League, με τον επιθετικό της Ανόρθωσης να θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία. 
«Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι δυνατός»


Ο Οκκάς μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ποια είναι τα δυνατά της σημεία και τι θα πρέπει να προσέξει η παλιά του ομάδα: 

«Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως φαντάζομαι ότι και ο ΠΑΟΚ δεν θα παραδοθεί. Ούτως ή άλλως ο "Δικέφαλος" είναι ικανός μέσα στην Τούμπα να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Αν λοιπόν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εντός έδρας, όλα είναι πιθανά», ήταν τα λόγια του Οκκά, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τι έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. 

«Σε θέματα τακτικής, νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξει να καλύψει πρώτα τα νώτα του. Να είναι συμπαγής αμυντικά και να βασιστεί στο σύνολο. Απέναντί του θα βρεθεί μια ομάδα που δε συγχωρεί τα λάθη. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά και αυτό αποδείχτηκε με μας το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαία η περσινή της πορεία στο Champions League, που έφτασε ως τα προημιτελικά, ούτε φυσικά τα φετινά της αποτελέσματα, όπου στους ομίλους τα πήγε πολύ καλα». 

Ωστόσο, ο Κύπριος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δυνατά σημεία της ρωσικής ομάδας, επισημαίνοντας: 

«Το μεγάλο τους όπλο είναι η μεσοεπιθετική τους γραμμή. Από τη μέση και μπροστά είναι πραγματικά φωτιά. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτομαρκάρεις και που να στρέψεις την προσοχή σου. Ο ποδοσφαιριστής που με ενθουσίασε περισσότερο απ' όλους είναι ο Βάγκνερ Λαβ. Τρομερός παίκτης, με φοβερές ικανότητες, τεχνίτης, γρήγορος, επικίνδυνος. Οι άλλοι δύο που ξεχώρισα ιδιαίτερα είναι αυτοί που μας έβαλαν τα δύο γκολ στον πρώτο αγώνα στη Μόσχα, ο Τόσιτς και ο Ντούμπια», συμπλήρωσε ο Οκκάς, που έχει ξεχωρίσει το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ως το καλύτερο του ΠΑΟΚ.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...