ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αφεντικό με επιστροφή η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δεύτερη φορά στη σεζόν την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 1-0, η «Βασίλισσα» επέστρεψε και κέρδισε το παιχνίδι με 3-1, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη ένα γκολ στο τέλος.
Αφεντικό με επιστροφή η Ρεάλ


Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από την κόλαση του 1-0 και κατάφερε να επιβληθεί της άσπονδης γειτόνισσας Ατλέτικο.
Το γκολ της Ατλέτικο ήρθε στο 7’ με φάση που έχει ξεσηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ισπανία, καθώς ο Κουν Αγουέρο που έδωσε την πάσα στον Φορλάν φαίνεται να είναι οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Η «Βασίλισσα» ωστόσο δεν πτοήθηκε από το κακό ξεκίνημα και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 14’.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ διατήρησε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, μέχρι το γκολ του Ρονάλντο στο 61’ από πάσα του Οζίλ.
Στη συνέχεια η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα, μέχρι το τραγικό λάθος της άμυνας της Ατλέτικο στις καθυστερήσεις που επέτρεψε στον Οζίλ να γράψει το 3-1, σκορ που ήταν και το τελικό.
Στις δυο επόμενες φάσεις η Ρεάλ θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ, αλλά η άμυνα της Ατλέτικο αντέδρασε σωστά στη μία και ο Γκάγκο έκανε τραγική επιλογή στη δεύτερη.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...