ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"Τελειώνει"...ο Πλεσί


Μετά το επεισόδιο με τον Χριστοδουλόπουλο αλλά και την συνάντηση την επομένη με τον Φερέιρα, ο Πλεσί ζήτησε και πήρε τριήμερη άδεια... που δείχνει πως το τέλος του από την ομάδα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.Πρωταγωνιστής των τελευταίων ημέρων στην Παιανία με δυσάρεστες συνέπειες ήταν ο Γάλλος, Νταμιέν Πλεσί.
Ο Γάλλος μέσος ζήτησε και πήρε άδεια από το τεχνικό επιτελείο, με τις "φήμες" περί αποχωρήσεως του να φουντώνουν.

Μετά το "θερμό" επεισόδιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο την Τρίτη, με τον ίδιο να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για ότι έγινε με τον Ελληνα διεθνή συμπαίκτη του, ήρθε η συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα την επομένη.

Την Τετάρτη, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζοντας την προσωρινή απόφαση της διοίκησης να κάνει προπονήσεις μόνος του ο Γάλλος, φώναξε στο γραφείο του, τους δύο πρωταγωνιστές.

Ο Φερέιρα τους είπε πως η πειθαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη στον Παναθηναϊκό και πως δεν θα πρέπει να δημιουργούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Ο Γάλλος άσος που βρέθηκε το πρωί στην Παιανία, ζήτησε και πήρε τριήμερη άδεια για να ηρεμήσει.

Ωστόσο, όπως λένε οι "φήμες" δεν αποκλείεται να ενημερώθηκε από τον προπονητή του πως δύσκολα θα συνεχίσει να είναι στα πλάνα του και να πήρε άδεια για να ψάξει κάποια άλλη "ποδοσφαιρική" στέγη. Είδωμεν...

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...