ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Φαβορί ο ΠΑΟ, αλλά το θέλουμε πολύ»

Ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας στον Παναθηναϊκό έδωσε έναντι του Ολυμπιακού ο Μάρκο Κέσελ σε συνέντευξή του στον σερβικό Τύπο («Sportski Zurnal»). Ο 23χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε πως θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης, παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ έδωσε συμβουλές στον Βασίλης Σπανούλη για να αντιμετωπίσει το εχθρικό κλίμα που θα υπάρχει εναντίον του μετά την αλλαγή «στρατοπέδου». 
«Φαβορί ο ΠΑΟ, αλλά το θέλουμε πολύ»«Έχω ένα πρήξιμο στον αστράγαλο, αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος για το ντέρμπι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο πολύ θέλω να διαπιστώσω αν η ατμόσφαιρα είναι όπως όλοι λένε σε αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά στο ΟΑΚΑ, όπου οι κερκίδες είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Λένε πως πρόκειται για την πιο δύσκολη έδρα που θα παίξουμε», δήλωσε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με μισό πόδι. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό για μένα. Πάντα ήμουν επίμονος και θα προσπαθήσω να βγάλω τις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα. Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου σε συλλογικό επίπεδο μέχρι τώρα». 

Όσο για το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, λίγες ώρες-πλέον-πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν, είπε: «Όλα είναι νορμάλ. Είμαστε απομονωμένοι. Οι Έλληνες παίκτες σίγουρα είναι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν για το παιχνίδι. Όμως μαθαίνουμε τι γράφεται στις εφημερίδες. Μας φέρνουν κείμενα που αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Σπανούλη. Κι αυτό είναι μόνο ένα από αυτά που τον περιμένουν εκεί», τόνισε, ενώ συμβούλεψε τον συμπαίκτη του: «Θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος. Δεν θα πρέπει να αφήσει να τον επηρεάσουν οι αντιδράσεις της μάζας, να μην απαντήσει στις προκλήσεις και κάνει κάποια αντιαθλητική χειρονομία». 

Για τη νίκη έδωσε ένα μικρό πλεονέκτημα στους «πράσινους», αλλά δεν χάνει την πίστη του για «διπλό». «Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί λόγω της έδρας, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε, αν και ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει τέσσερα χρόνια στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο διάστημα της περιόδου είχαμε κάποιες κακές εμφανίσεις εκτός έδρας, αλλά τώρα είναι ευκαιρία μας να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο». 

Τέλος, για όσους συνδέουν τον ερχόμενο αγώνα με τα επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων παικτών των «αιωνίων» στο φιλικό του Αυγούστου, αρκέστηκε να πει: «Λένε διάφορα για μένα και τον Τεόντοσιτς γιατί θα αντιμετωπίσουμε τον Φώτση και τον Τσαρτσαρή, αλλά τι να κάνουμε». 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...