ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Περιμένουμε πράξεις από τους Άραβες"

Το business plan των Αράβων έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟΚ, όμως η διοίκηση του Δικεφάλου, αφήνει τα... λόγια και περιμένει να δει πράξεις και συγκεκριμένα χρήμα!

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτη, έφτασε στα γραφεία της Θεσσαλονίκης το πλάνο των Αράβων επενδυτών, όμως τα χαμόγελα δεν έρχονται τόσο εύκολα στα πρόσωπα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι απλός...

Στον Δικέφαλο είναι πεπεισμένοι πως η κίνηση των Αράβων έγινε για καθαρά τυπικούς λόγους και πλέον το μόνο που θέλουν είναι να δουν με πράξεις το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έλεγε στους συνεργάτες του: "Για εμάς θα υπάρξει εξέλιξη μόνον στην περίπτωση που κατατεθούν τα χρήματα στον σχετικό λογαριασμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου".

Έτσι λοιπόν, ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται τις επόμενες δέκα ημέρες να ασχοληθεί με το θέμα, εάν από την πλευρά των επενδυτών δεν υπάρξει κάποια κίνηση με οικονομικό περιεχόμενο.

Είναι χαρακτηριστική η φράση του Θοδωρή Ζαγοράκη: "Φτάνουν τα λόγια, περιμένουμε έργα" είναι η θέση του προέδρου του "Δικεφάλου".

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιχειρηματικό σχέδιο που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους Άραβες αφορά ένα πενταετές πρόγραμμα στο οποίο γίνεται αναφορά τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής.Αναλύει όλες τις κινήσεις που θα γίνουν σε θέματα ενίσχυσης της ομάδας και βελτίωση της λειτουργίας των Ακαδημιών, καθώς και για το θέμα του γηπέδου στην περίπτωση που οι Άραβες αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...