ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Θέλω να επιστρέψω στη σελεσάο"

Ο Ροναλντίνιο εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στην Εθνική Βραζιλίας μέσω της Φλαμένγκο, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή συμβολαίου 4 ετών με την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο.
"Μπορώ να φανταστώ τους οπαδούς σε ένα γεμάτο γήπεδο: μπορούν να περιμένουν από μένα ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου", τόνισε αρχικά ο 30χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στην επίσημη ιστοσελίδα της "Φλα", για να συνεχίσει:

"Γύρισα στη Βραζιλία για να παίξω με τη Φλαμένγκο ακριβώς για αυτό το σκοπό. Ελπίζω επίσης ότι μέσα από την απόδοσή μου στο γήπεδο να μπορέσω να ξαναφορέσω τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας μία ακόμα φορά.

Εδώ στο Ρίο ντε Ζανέιρο με υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ανάλογη αγάπη και από την πλευρά μου".

Eν τω μεταξύ, τη συμφωνία με τη Φλαμένγκο ανακοίνωσε επίσημα και η Μίλαν, η οποία ευχήθηκε καλή τύχη στον Ροναλντίνιο στην συνέχεια της καριέρα του.

"Η Μίλαν γνωστοποιεί ότι έχει παραχωρήσει τον Ροναλντίνιο στη Φλαμένγκο. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον παίκτη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και του εύχεται επιτυχία και μεγάλες στιγμές στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του".

Υπενθυμίζεται πως η Φλαμένγκο κατάφερε να "αρπάξει" τον πρώην άσο της Μίλαν μέσα από τα χέρια της Γκρέμιο στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και την Παλμέιρας του Σκολάρι, ενώ δεν έκανε γνωστό το ποσό που δαπάνησε προκειμένου να "δώσει τα χέρια" με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...