ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πλήγμα οι οδηγίες των ομάδων


 Αυτές που μπορεί να αποκαλούνται "ομαδικές οδηγίες" ήταν η αιτία για να αμαυρωθεί ο τίτλος του περσινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Τζένσον Μπάτον.
Ο βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής με τον Μπρον το 2009, ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στον συγκεκριμένο πρόβλημα, κοιτάζοντας το μέλλον της Φόρμουλα 1.
Στάθηκε ιδιαίτερα πάντως στην περίπτωση που οι ομάδες ονοματίζουν από μόνες τους, τους οδηγούς - φαβορί, δίνοντας λιγότερη έμφαση σε κάποιους άλλους. Ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα της Ferrari στο Γερμανικό Γκραν Πρι, που ο Φελίπε Μάσα έκανε στην άκρη για να περάσει ο Φερνάντο Αλόνσο και να πάρει τη νίκη.
"Δεν πιστεύω ότι φέτος θα υπάρξουν τόσο κραυγαλέα περιστατικά με αυτά της περσινής περιόδου. Πρέπει να έγινε κατανοητό στις ομάδες ότι είναι πολύ καλύτερα να προσπαθείς να κερδίσεις με δύο οδηγούς, παρά με έναν. Επίσης για να κάνεις καλύτερα τις ρυθμίσεις στα μονοθέσια χρειάζεσαι δύο πολύ έμπειρους οδηγούς που θα σου δίνουν ανατροφοδότηση, που είναι πολύ καλύτερα από ότι με έναν" ανέφερε συγκεκριμένα.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...