ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Προχωρά του Καρμέλο στους Νικς!

Προχωρά του Καρμέλο στους Νικς!
Νέο κύκλο επαφών για την απόκτηση του Καρμέλο Άντονι άρχισαν οι Νικς, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους πριν λήξει η διορία της 24ης Φεβρουαρίου για τις ανταλλαγές. Η ομάδα της Νέας Υόρκης συζητεί με τους Νάγκετς, αλλά και τους Τίμπεργουλβς, για μία συμφωνία που θα ταράξει τα νερά στο ΝΒΑ. 

Για να αποκτήσουν τον «Μέλο», οι Νικς προτίθενται να στείλουν στη Μινεσότα τους Άντονι Ράντολφ (21χρ. 2,11μ., 2,2π. και 3 ριμπ. ανά αγώνα) και Έντι Κάρι (28χρ., 2,13μ., δεν έχει παίξει καθόλου φέτος), καθώς και τον Γουίλσον Τσάντλερ (23χρ., 2,03μ., 17,8π., 6,5 ριμπ. ανά αγώνα) στους Νάγκετς. Παράλληλα, οι Τίμπεργουλβς θα δώσουν στο Ντένβερ τον Κόρεϊ Μπρούερ (24χρ., 2,06μ., 8,7π., 2,8 ριμπ., ανά αγώνα) και μία επιλογή πρώτου γύρου σε ντραφτ. 

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η συμφωνία δεν αναμένεται να κλείσει πριν τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Αν όλα πάνε καλά, ο Καρμέλο Άντονι θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 65 εκατ. δολαρίων. Ο 26χρονος φόργουορντ (2,03μ.) έχει φέτος 24 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο με τους «σβόλους».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...