ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο κόσμος... μίλησε!

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου, γράφει για τη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ, την... μπάλα που πρέπει να παίξουν οι μέτοχοι και τον Σίντνεϊ Γκοβού.
Ο κόσμος... μίλησε!

Αν υπήρχε πρωτάθλημα κόσμου, τότε η χθεσινή παρουσία των 30.000 και βάλε οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ήταν για τίτλο! Το κλίμα, η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία από όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Φάληρο έκαναν πολύ κόσμο να σκέφτεται για το κατά πόσο θα μπορούσε να ήταν ειρηνικό το χθεσινό συλλαλητήριο. Δεν θέλει και πολύ να έρθει η... σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά. Ο κόσμος των νταμπλούχων, όμως, στάθηκε στο ύψος του. Δεν δημιούργησε το παραμικρό, αποθέωσε τον Ζεσουάλδο και τους παίκτες του και δίδαξε μαθήματα συμπεριφοράς.

Και κάτι ακόμη. Όσον αφορά τον Σισέ. Ο Γάλλος μοιάζει αποφασισμένος να φύγει. Οι φίλοι των «πρασίνων» τού έστειλαν το μήνυμα και χθες πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουν να αποχωρήσει από την ομάδα. Το πανό που σηκώθηκε σχετικά με τη συμβούλη της μητέρας του «να μην τα παρατάς ποτέ» ήταν μόνο αρχή. Ανάμεσα στον κόσμο και τον Σισέ υπάρχει ένα τρομερό «δέσιμο». Για αυτό η παραμονή του είναι ακόμη 50-50. Ντέρμπι κανονικό.

Η σειρά τους

Η ομάδα στάθηκε στο ύψος της, δείχνοντας το περασμένο Σάββατο στο «Καραϊσκάκης» ποιος είναι ο καλύτερος, ο κόσμος έπραξε το ίδιο με την ειρηνική του διαμαρτυρία ,ενώ ο Δημήτρης Γόντικας μαζί με τους Πολέμη, Νίκα, Βεκρή κάνουν καθημερινά ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα.

Ήρθε η ώρα, όμως, να βγουν μπροστά επιτέλους οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος βαρέθηκε τις... εσωκομματικές διαμάχες την ώρα που ο μεγάλος αντίπαλος με τον Μαρινάκη στο τιμόνι είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα. Βαρέθηκε ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από τη μία ή την άλλη κίνηση. Στήριξε πέρυσι το καλοκαίρι με τα 30.οοο διαρκείας, στηρίζει και τώρα στα δύσκολα και περιμένει πράξεις. Για το καλό και την ενότητα του συλλόγου.

Η πραγματική έκπληξη και ο Γκοβού

Το αγωνιστικό κομμάτι πραγματικά είναι σαν μην έγινε. Εξάλλου η πραγματική έκπληξη δεν ήταν ο βαθμός που «τσίμπησε» ο Ατρόμητος. Έκπληξη θα ήταν αν ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοταν κεφάτος, καλός και έβαζε 3-4 γκολ. Για ανθρώπους μιλάμε. Δεν είναι εύκολο να συνέλθεις μέσα σε μία εβδομάδα από κάτι τόσο δυνατό. Μην ξεχνάμε ότι δύο μέρες πριν από το ματς η Αστυνομία έπαιρνε καταθέσεις στην Παιανία και δύο από τους βασικούς της ενδκάδας (Νίνης, Σισέ) κυκλοφορούν με σωματοφύλακες!

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία της γκέλας κόντρα στον εξαιρετικό Ατρόμητο του Δώνη ήταν η παρουσία του Γκοβού. Ο Γάλλος άργησε όσο δεν πάει, αλλά τουλάχιστον δείχνει σημάδια... ποδοσφαιρικής ζωής. Το γκολ αλλά και η γενικότερη παρουσία του σε συνδυασμό με την εικόνα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δείχνει έναν ποδοσφαιριστή που επιτέλους ξύπνησε!
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...