ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή χωρίς… τούρτα

Γιορτή χωρίς… τούρτα
Την αντίθεσή τους για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη εξέφρασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του χθεσινούαγώνα των «πρασίνων» με τον Ατρόμητο. Δεκάδες πανό κρεμάστηκαν, αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά το τελικό σκορ άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Κέρδος η εμφάνιση Γκοβού. 

Η ατμόσφαιρα περισσότερο σε συλλαλητήριο παρέπεμπε παρά σε ποδοσφαιρικό αγώνα, η διαφορά είχε εκτοξευτεί στους 10 βαθμούς και πλέον το πρωτάθλημα είχε χαθεί αφού έμενε μόνο η μαθηματική επιβεβαίωσή του, οι απουσίες τεσσάρων) βασικότατων παικτών (Ζιλμπέρτο, Λέτο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλου) έβαλαν το «λιθαράκι» τους και οι παίκτες είχαν μείνει στο Καραϊσκάκη. Μετά από όλα αυτά πού καιρός για μπάλα. Την όλη κατάσταση θέλησε, φυσικά, να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος προς όφελός του, εντούτοις ο Παναθηναϊκός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε νωρίς και προσπάθησε να νικήσει για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, κάτι που τελικώς δεν κατάφερε. Παρατράγουδο ήταν η …αδιαφορία του διαιτητή Τσινιάρη σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι. 

 

Το μεγάλο κέρδος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν η πολύ καλή παρουσία του Σίντνεϊ Γκοβού, η καλύτερη από τη μέρα που ντύθηκε στα «πράσινα». Ο Γάλλος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το πρώτο δικό του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η «έκπληξη» αυτή ικανοποίησε τον τεχνικό του «τριφυλλιού», ο οποίος ίσως δώσει τη συγκατάθεσή του για παραμονή του Γκοβού, αν ο τελευταίος συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό μέχρι τέλους. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε μάλιστα και MVP της αναμέτρησης, αν και κατά την παραλαβή του βραβείου του αρνήθηκε να πει το ο,τιδήποτε. 

Από σήμερα, άπαντες στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα με τη Λάρισα στη Θεσσαλία, αφού θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκες τη φετινή τους πορεία στη Σούπερ Λίγκα, ώστε να μπουν με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι οφ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει στους παίκτες του διήμερο ρεπό. 

Ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα αναγκαστεί να χάσει ο Σιμάο. Ο άσος του Παναθηναϊκού, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έτσι οι «πράσινοι» πρέπει να αποφασίσουν ποιο από τα παιχνίδια με Λάρισα, Ηρακλή, Κέρκυρα και Πανσερραϊκό θα χάσει ο Μοζαμβικανός χαφ. 

Εκτός από τα αγωνιστικά, τρέχουν και τα θέματα του προέδρου για το καλοκαίρι, της ανανέωσης του συμβολαίου του Βύντρα, αλλά και του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς, τα οποία αναμένεται να δρομολογηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...