ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η Κρόουλι δυσφημεί τη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί για την Κρόουλι Τάουν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πέμπτο γύρο του FA Cup, στις 19 Φεβρουαρίου να ήταν γιορτή, αλλά δεν ήταν το ίδιο για έναν 19χρονο άνδρα, ο οποίος στο βίντεο της ομάδας χλευάζει το αεροπορικό δυστύχημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο το 1958.
Η Κρόουλι δυσφημεί τη Γιουνάιτεντ! (video)

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο Τζέιμς Μπάτλερ από τη συνοικία Μπίτσις Κρέσεντ, στο Κρόουλι του Δυτικού Έσεξ, κατηγορείται με την υποψία χρήσης απειλητικών, υβριστικών ή προσβλητικών λέξεων με σκοπό να προκαλέσει παρενόχληση, ανησυχία ή άγχος.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσεξαν ότι ο συγκεκριμένος οπαδός κατά τη διάρκεια του βίντεο που είχε γυρίσει η Κρόουλι στην παραποίηση του τραγουδιού των Specials «Ένα μήνυμα για σένα, Ρούντι», από τον μουσικό Μάικ Ντόμπι, σε «Ένα μήνυμα για σένα, Ρούνεϊ», έκανε χειρονομίες για το αεροπλάνο που έπεσε στην τραγωδία του Μονάχου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να μετράει με τα δάχτυλά του σχηματίζοντας τους αριθμούς ένα, εννέα, πέντε και οκτώ, σχηματίζοντας την ημερομηνία 1958, όταν και έχασαν τη ζωή τους 23 άτομα από την αποστολή της Γιουνάιτεντ στο Βελιγράδι για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι άνθρωποι της Κρόουλι δεν πρόσεξαν ποτέ το συγκεκριμένο περιστατικό, με συνέπεια το βίντεο να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...