ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Να σταματήσει το πρωτάθλημα»!

«Να σταματήσει το πρωτάθλημα»!
Δραστικά μέτρα για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο προτείνει η ΑΕΚ! 

Σε επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, η «Ένωση» πρότεινε την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ληφθούν αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου! 

Δεν απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο να προτείνει -προς αυτή την κατεύθυνση- ακόμα και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα Κύπελλα Ευρώπης. 

Τα απίστευτα γεγονότα του Σαβ/κου και τα εκτεταμένα επακόλουθά τους (επίθεση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, μαχαίρωμα οπαδού, αντιδράσεις στην ΕΡΤ) δεν θεωρούνται από την «Ένωση» μόνο σημάδια εκτόνωσης -αλλά και ενδείξεις του ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα. 

Γι’ αυτό το λόγο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον κ. Μπιτσαξή του έθεσε υπόψη το ενδεχόμενο να ανασταλεί το πρωτάθλημα, μέχρι τουλάχιστον να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση. Η συγκεκριμένη πρόταση, μάλιστα, αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή, μέσω σχετικού υπομνήματος που θα στείλει η ΠΑΕ. 

Kύκλοi της τελευταίας, δε, διαρρέουν πως εξετάζεται ακόμα και πρόταση αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι να ληφθούν μέτρα που δεν θα επιτρέπουν φαινόμενα σαν κι αυτά των τελευταίων ημερών.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...