ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

O Πάντελιτς για όλους και για όλα!

O Πάντελιτς για όλους και για όλα!
Ενθουσιασμένος για τη νίκη στο ντέρμπι ο Μάρκο Πάντελιτς στάθηκε και στα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας πως ήταν κακή στιγμή και πως οι «ερυθρόλευκοι» προστάτευσαν τους «πράσινους».O Mάρκο Πάντελιτς μίλησε στην ιστοσελίδα B92

Για την εμπειρία του στο ντέρμπι

«Τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι κάτι το απίστευτο. Αν δεν παίξεις σε αυτό το ματς δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι πραγματικά σπουδαίο συναίσθημα, κάθε ποδοσφαιριστής που αγαπά το ποδόσφαιρο θέλει να παίξει τέτοια ματς μπροστά στους οπαδούς για να τα δώσει όλα, όπου υπάρχει ένταση και πάθος».

Για την ατμόσφαιρα, αλλά και τη σύγκριση με το ντέρμπι στη Σερβία:

«Παίξαμε το μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα και η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά πολύ καυτή. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Όπως και στη Σερβία, είναι μια κόλαση. Θυμάμαι τα ντέρμπι του Αστέρα με την Παρτίζαν και πιστεύω πως είναι καλύτερο για το γεγονός πως υπάρχουν οπαδοί και των δυο ομάδων στις κερκίδες».

Για τη μάχη του τίτλου:

«Ακόμα και πριν από το ντέρμπι η διαφορά ήταν στους 7 βαθμούς, αν δεν κερδίζαμε θα ήταν μικρότερη η διαφορά, αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο να μας φτάσουν. Ο αγώνας δεν θα έκρινε τον τίτλο, νομίζω πως είναι σαφές πως φέτος είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί στο ντέρμπι να μην παίχθηκε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, αλλά ήταν ένα ντέρμπι. Είναι φυσιολογικό να είναι θυμωμένοι και αγανακτισμένοι, και φυσικά το περιστατικό στο τέλος δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αμφισβητείται το πρωτάθλημα στο σύνολό του».


Για την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο:

«Ειλικρινά, πιστεύω πως οι οπαδοί μας ήθελαν διακαώς τη νίκη στο ντέρμπι μετά και τις ήττες μας με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Γι' αυτό και ήθελαν έτσι τη νίκη. Μπήκε το γκολ και υπήρξε έκρηξη ενθουσιασμού. Ειλικρινά, πιστεύω ότι οι οπαδοί εισήλθαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν και δεν είχαν την πρόθεση να χτυπήσουν κανέναν παίκτη.

Ωστόσο, σε κάθε τέτοια γεγονότα υπάρχουν οι λάθος στιγμές και οι λάθος ενέργειες, έτσι ήταν και αυτή τη φορά. Εμείς προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που κανένας από αυτούς δεν είχε σοβαρές συνέπειες.

Γι' αυτό είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον εαυτό μου και που είχαμε την ευκαιρία να τους υπερασπιστούμε. Τέτοιες σκηνές δεν πρόκειται να επαναληφθούν και νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο για να δουν μπάλα».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:
«Αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθήνα, είμαι σε ένα φανταστικό κλαμπ και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Υπάρχει οργάνωση, η ζωή είναι πολύ καλή και έτσι είμαι ικανοποιημένος».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...