ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Μας στεναχώρησε όλους ο Ριέρα»

«Μας στεναχώρησε όλους ο Ριέρα»
Στο χτύπημα του Ριέρα, το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο από τη διοίκηση, αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε για τη μάχη της παραμονής, αλλά και για τα επεισόδια του ντέρμπι.Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:
«Είναι σημαντικός ο βαθμός έτσι πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δεν έδειχνε το πρώτο ημίχρονο ότι θα άνοιγε το σκορ. Το παιχνίδι πήγαινε όπως θέλαμε να πάει. Δυστυχώς με τη λήξη του ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ. Έπρεπε λοιπόν να κινηθούμε πολύ πιο επιθετικά στην επανάληψη, χωρίς όμως να παίρνουμε ρίσκα, για να μη δεχθούμε δεύτερο γκολ. Αξίζαμε την ισοπαλία. Είχαμε και λίγο τύχη αυτή τη φορά».

Για τη μάχη της σωτηρίας: «Έτσι όπως είναι η βαθμολογία οι περισσότερες ομάδες που είναι στο ίδιο γκρουπ, ελπίζουν πως δεν θα πέσουν. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Δεν μου λέει τίποτα η διαφορά των τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Για το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ: «Στη διάρκεια του αγώνα κανένας δεν είδε τι έγινε. Αργά το βράδυ είδα σε στιγμιότυπα. Μας στεναχώρησε όλους και δεν θα περάσει απαρατήρητο από την ομάδα. Πρώτα πρέπει να συζητήσουμε με τη διοίκηση και τον παίκτη και να ακούσουμε και την εκδοχή του, αλλά σίγουρα δεν μας αρέσει να μας τα κάνουν και δεν μας αρέσει να τα κάνουμε».

Για τα επεισόδια στο ντέρμπι: «Εδώ και 30 χρόνια μόνο σχόλια κάνουμε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα... Στη διάρκεια του αγώνα χθες, έβλεπα τα παιδάκια που πετούσαν τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Όσο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, έκαναν πολύ αργές κινήσεις. Με το που ισοφαρίσαμε, όλα γινόντουσαν γρήγορα. Δεν είναι μομφή για την ΑΕΚ. Κι εμείς και όλοι αυτά κάνουμε. Λέω για τη νοοτροπία που έχουμε καλλιεργήσει. Εκπαιδεύουμε ακόμα και αυτά τα μικρά παιδάκια. Έχω βαρεθεί να ακούω ευχές και συζητήσεις επί συζητήσεων. Ας κάνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...