ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μότζι κατά Μίλαν και Ίντερ!

Μότζι κατά Μίλαν και Ίντερ!
Τα διαιτητικά λάθη υπέρ της Μίλαν και της Ίντερ προκάλεσαν την αντίδραση και του Λουτσιάνο Μότζι, που τόνισε ότι οι δύο ομάδες του Μιλάνου ελέγχουν πλήρως το ποδόσφαιρο.«Είχα προβλέψει από το 2006 πώς θα εξελισσόταν το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Είχα πει ότι θα περνούσε στα χέρια των δύο ομάδων του Μιλάνου, οι οποίες θα μοιράζονταν τις νίκες», τόνισε αρχικά ο Λουτσιάνο Μότζι βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τη Μίλαν με την Ίντερ, ξεχνώντας προφανώς ότι οι Ροσονέρι δεν κατέκτησαν τίποτα αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια!

«Πλέον οι δυο τους μοιράζονται χάρες από τους διαιτητές και αυτό φάνηκε από την τελευταία αγωνιστική, στην οποία κέρδισαν με αντικανονικά γκολ (σ.σ. γκολ με το χέρι ο Ρομπίνιο, οφσάιντ ο Ρανόκια στο 1-0 της Ίντερ)», συνέχισε ο Μότζι και θυμήθηκε πάλι τη Γιουβέντους.

«Αν η δική μου Γιουβέντους είχε κερδίσει με αυτό τον τρόπο, όλοι θα μιλούσαν για σκάνδαλο, αλλά τώρα τα ΜΜΕ στην Ιταλία είναι πολύ ήσυχα για αυτά που έγιναν το Σαββατοκύριακο», ήταν τα λόγια του Μότζι.

Ο άλλοτε παράγοντας της Γιούβε αναφέρθηκε και στην απόφαση του 2006 αλλά και στη δίκη της Νάπολι που συνεχίζεται: «Αυτό που έγινε ήταν απολύτως άδικο και δεν άξιζε σε μία χώρα όπως η Ιταλία. Θα παλέψω μέχρι τέλος για να απονεμηθεί η δικαιοσύνη και σε όλους αυτούς που η ζωή τους καταστράφηκε από εκείνη τη σκανδαλώδη απόφαση», κατέληξε ο Μότζι...
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...