ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Απομακρύνεται ο Μπλάνκο

Πιο μακριά από την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο μετά την αναταραχή που προκλήθηκε χθες σχετικά με το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας να τον αποκτήσει. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χουάν Μπέρος, ισχυρίστηκε πως διοίκηση της «Ένωσης» έκανε αποδεκτή πρόταση 750.000 ευρώ από τη ρωσική ομάδα για τον «Ζορό» και πως ο ίδιος είπε «όχι» στα 800.000 ευρώ για 1+2 χρόνια. 
Απομακρύνεται ο Μπλάνκο


Από την ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά και επιμένει στην πρόταση που έκανε προ ημερών στον Αργεντινό (600.000 ευρώ συν μπόνους μέχρι το 2013) περιμένοντας την απάντηση του Μπλάνκο μέχρι την Παρασκευή. Ο έτερος εκπρόσωπος, Γκουστάβο Οναϊντία, τόνισε πως θα ήταν προτιμότερο να συζητήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη από κοντά. «Θα αναλύσω διεξοδικά την πρόταση με τον Ισμαέλ όταν έρθω στην Αθήνα στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Απριλίου και στη συνέχεια θα συναντηθώ με τον πρόεδρο. Στο ραντεβού αυτό θα κριθεί το θέμα της ανανέωσης, είναι καλύτερα να μιλήσουμε από κοντά», είπε στη «SportDay» αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν η ΑΕΚ είπε «ναι» στην πρόταση της Λοκομοτίβ. 

Από την πλευρά της ρωσικής ομάδας, το ίδιο έκανε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Βλάντιμιρ Μαμίνοφ. «Παρακολουθούμε τον Μπλάνκο από το καλοκαίρι και είναι γεγονός ότι τον θέλουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε την τελευταία στιγμή, κάνοντας πρόταση σε 2-3 επιθετικούς. Τον γνωρίζουμε φυσικά, είναι ένας παίκτης που θέλουμε στη Λοκομοτίβ, αλλά δεν μπορώ να πω σε ποιους απευθυνθήκαμε τώρα. Θα ήταν αντιδεοντολογικό από τη στιγμή που καμία πρόταση δεν είχε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορώ να πω ποιοι επιθετικοί απέρριψαν τις προτάσεις μας», τόνισε στη «SportDay». 

Μένει να φανεί αν το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Μπλάνκο θα αποδειχτεί αρκετό για να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε διαζύγιο στο τέλος της περιόδου. Η αλήθεια είναι πως η πρόταση της Λοκομοτίβ ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σε μία περίοδο που υπήρχε αισιοδοξία πως ο 28χρονος επιθετικός θα απαντούσε θετικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. 

Με αλλαγές για τη νίκη 

Τραυματίες, τιμωρημένοι, αλλά και ο επερχόμενος επαναληπτικός ημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα υποχρεώνουν τον Μανόλο Χιμένεθ σε αρκετές αλλαγές στην αποψινή αναμέτρηση με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική (17:15, Novasports 2). Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μάκο και Καφέ, τον Γεωργέα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τους Δέλλα και Καράμπελα που θα πάρουν ανάσες. Παρά τις απουσίες, η νίκη είναι αναγκαία για να εξασφαλιστεί ουσιαστικά η πρόκριση στα play-offs. 

Τα πλάνα για την ενδεκάδα δεν είναι σαφή, αλλά αναμένεται να μην αλλάξει το 4-4-2 που απέδωσε εξαιρετικά στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Στη χθεσινή δοκιμή χρησιμοποιήθηκαν οι Σάχα, Μανωλάς (σαν δεξί μπακ), Νασούτι, Ματέος, Λαγός, Γκέντσογλου, Μίτσελ, Μπερνς, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος και Μπαχά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Κλωναρίδης, Ντιόπ, Μπλάνκο, Γκερέιρο και Σκόκο. 

* Ο Άρναρ Γκρέταρσον παρακολούθησε χθες τον αγώνα Λανς-Τουλούζ για το γαλλικό πρωτάθλημα έχοντας την προσοχή του στραμμένη στους Κανγκά Ακαλέ (αριστερός εξτρέμ), Νέναντ Κοβάτσεβιτς (αμυντικό χαφ) και Σίντι Κεϊτά (κεντρικός μέσος), που αγωνίζονται στην πρώτη και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...