ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Μα, δεν τελειώσαμε…» *ΒΙΝΤΕΟ*

«Μα, δεν τελειώσαμε…»
Παίζοντας με ψυχή και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι παίκτες του Πανιωνίου… άραξαν στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα κατάφερε, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-1, να φύγει με την ισοπαλία 3-3από τη Νέα Σμύρνη και να διατηρήσει κάτι παραπάνω από μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα! 

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο κ. Παππάς, αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας, που ναι μεν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αλλάαποβλήθηκε λόγω… νεύρων. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με κεφαλιά του Γκαλίτσιου (21') και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τουΜήτρογλου (32'), ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο… περπατούσαν και το «πλήρωσαν»! 

Οι «βυσσινί» μείωσαν με γκολ… χέρι του Μετίν στο 61', ο Μπάλαμπαν έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 77' κι ενώ είχε περάσει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν από την… κόλαση. 

Αρχικά, με πέναλτι-«εφεύρεση» του κ. Παππά -είδε ανατροπή του Ιγκλέσιας από τον Μάχο- μείωσαν σε 3-2 με τον Μετίν στο 83' και πήραν, τελικά, το βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Νταμπίζα δύο λεπτά αργότερα (85'). 

Ωστόσο, ο αρχηγός της Λάρισας άνοιξε… κουβέντα με την κερκίδα και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Μάλιστα, την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια κλώτσησε μια πινακίδα, προκαλώντας την οργή των οπαδών του Πανιωνίου. 

 

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα -όπως αναμενόταν- έπεφταν… κορμιά στον αγωνιστικό χώρο! Ο Πανιώνιος μπήκε… φουριόζος (είχε κερδίσει, ήδη, τρία κόρνερ στο… 3'), στήνοντας μία μίνι «πολιορκία» στην εστία του Αμπάρη στα πρώτα έξι λεπτά. Οι Λαρισαίοι, ωστόσο, αντέδρασαν, δείχνοντας ότι ήρθαν στη Νέα Σμύρνη με σκοπό να «πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους». Με αφορμή την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Κούλιτς στο 6' (πλάσαρε, μόνος του απέναντι από τον Μάχο, άουτ), μετέφεραν την «πολιορκία» στα καρέ των γηπεδούχων, μέχρι το 21', όμως… 

Ο Γιάννης Κοντοές -μεγάλος πρωταγωνιστής για μία ακόμα φορά, έκανε… σμπαράλια στο πρώτο 45λεπτο την άμυνα των «βυσσινί» από αριστερά- κέρδισε ένα φάουλ στην προσπάθειά του να μπει στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Κβιρκβέλια το εκτέλεσε… συστημένο για το κεφάλι του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος… κάρφωσε την πρώην ομάδα του (και ομάδα της γενέτειράς του), «γράφοντας» το 1-0 και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα. Ωστόσο -προς τιμήν του- ο Λαρισαίος αμυντικός δεν πανηγύρισε το τέρμα του… 

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή -παρουσία και του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τους εμψύχωνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα- ανέβασαν και πάλι την απόδοσή τους και πριν προλάβουν οι αντίπαλοί τους να συνέλθουν, «χτύπησαν» ξανά, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κοντοέ! 

Ο αμυντικός του «ιστορικού», στο 31', έκανε άνω κάτω την άμυνα της Λάρισας, αλλά πριν προλάβει να πλασάρει τον Αμπάρη από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Ιγκλέσιας τον πέταξε κάτω και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε την εσχάτη των ποινών. 

Ο Μήτρογλου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), σημειώνοντας το έκτο του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου! 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό… ροντέο, αφού οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι παίκτες του -έξαλλου με αυτούς- Τάκη Λεμονή… περπατούσαν, έπαιξαν ψυχωμένα και πίεσαν ασφυκτικά για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. 

Και τα κατάφεραν… Σε μία περίεργη φάση, στο 61', μείωσαν με τον Μετίν, ωστόσο, ο Τούρκος έβαλε το… χεράκι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάχο. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, οι γηπεδούχοι απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους, μέχρι που… μίλησε ο Μπάλαμπαν. Ο Κροάτης, που πέρασε στο ματς στο 72', στη θέση του Κουμορτζί, «έγραψε» με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 77' το 3-1, δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. 

Η θεσσαλική ομάδα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να γυρίσει από την… κόλαση! Αφού πρώτα, με το πέναλτι -που είδε μόνο ο κ. Παππάς- μείωσε σε 3-2 στο 83' με τον Μετίν, προκάλεσε… νεκρική σιγή στη Νέα Σμύρνη στο 85', όταν ο Νίκος Νταμπίζας, με καρφωτή κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-3. 

Έπειτα απ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανιώνιος έφτασε τους 30 βαθμούς, αλλά ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος, ενώ οι Θεσσαλοί τους 24 και θα παλέψουν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές -με τη βοήθεια και των υπολοίπων…- για να κάνουν το θαύμα και να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα. 

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (71' Μπάλαμπαν), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (59' Λάτκα) 

Στον πάγκο: Πρελ, Βαρό, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Σαλαλί 

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρομέου (46' Κουζέν), Κούλιτς, Ιγκλέσιας 

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Ρέντζας, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου) 

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης 

 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...