ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Λίφτινγκ» λόγω ΑΕΚ

Με αλλαγές, αλλά μόνο στην επίθεση αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), ενόψει της ρεβάνς την Τετάρτη με την ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο Μάκης Χάβος προτίθεται να κρατήσει στον πάγκο τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ξεκινώντας ωστόσο τους Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς στον άξονα. 
«Λίφτινγκ» λόγω ΑΕΚ


Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει στον ΠΑΟΚ πολλές πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και για το λόγο αυτό θα προφυλαχθούν, όπως όλα δείχνουν, τα «βαριά χαρτιά» Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης. Βέβαια σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή του Μάκη Χάβου παίζει και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Κουτσιανικούλης και Ελ Ζαρ, οι οποίοι δίνουν ποιοτικές επιλογές στον Έλληνα τεχνικό. Ωστόσο, αν το παιχνίδι στραβώσει δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Από την άλλη πλευρά, η ποιοτικότερη τριάδα χαφ που διαθέτει ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο, αφού Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς θα ξεκινήσουν στο σημερινό ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Κρέσιτς, με αμυντική τετράδα μπροστά του, τους Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σαβίνι. Φουνταριστός θα ξεκινήσει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με συμπαραστάτες τους Κουτσιανικούλη και Ελ Ζαρ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...