ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

«Δεν θα ήθελα να ήμουν ο Πιανιτζιάνι»

«Δεν θα ήθελα να ήμουν ο Πιανιτζιάνι»
Ο Ίβκοβιτς εξήγησε πως το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού με τη Σιένα δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο, αλλά παραδέχθηκε πως… δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Πιανιτζιάνι.Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε λίγο μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας πριν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Σιένα και κράτησε ξανά χαμηλούς τόνους. Εξήγησε δηλαδή ότι «η Σιένα είναι καλή ομάδα και θα ήμουν ευχαριστημένος αν κερδίζαμε και ένα πόντο. Έτσι είναι τα playoffs», αλλά συνέχισε με αρκετή ειλικρίνεια λέγοντας πως «δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση ου αντίπαλου προπονητή».

Σχετικά με το δεύτερο παιχνίδι δήλωσε ότι «κανείς δεν μπορεί να κάνει επανάληψη του σεναρίου. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Δουλέψαμε σε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας».

Στη συνέχεια εξήγησε την κατάσταση του τραυματισμού του Τεόντοσιτς που συνεχίζει να είναι αμφίβολος και έβγαλε το καπέλο του ξανά στον Κατσίβελη που «έπαιξε πολύ καλά, άντεξε το ξύλο και ευχαριστήθηκα την απόδοση του», αλλά και στον Μπουρούση, για τον οποίο είπε ότι «είχε 12 ριμπάουντ σε 16 λεπτά και μας βοήθησε πολύ. Ολη η ομάδα είχε συμμετοχή σε αυτή την εμφάνιση. Θα έχουμε την ίδια ενέργεια και αύριο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...