ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

«Συννεφιά» στη Σιένα

«Συννεφιά» στη Σιένα
Η Σιένα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε ο Ολυμπιακός, αλλά η επιχείρηση «ανασύνταξη» είναι δύσκολη. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας και μεταφέρει το κλίμα.Οι Ιταλοί δεν ξεχείλιζαν από αισιοδοξία όταν έφθαναν στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά πίστευαν ότι τουλάχιστον μπορούσαν να προβληματίσουν τον Ολυμπιακό. Η ήττα με 48 πόντους διαφορά και κυρίως η εμφάνιση τους γέμισε οργή και αγανάκτηση τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι που προσπαθεί να ηρεμήσει από το βράδυ της Τρίτης, αλλά μάταια… Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον ανάγκασε να γίνει πέρα από προπονητής και ψυχολόγος για να βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών του ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων.

Το gazzetta.gr βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Σιένα και πήρε μια μικρή γεύση από την ατμόσφαιρα… πένθους που έχει στηθεί από το τέλος του πρώτου αγώνα και μετά.

Το περιθώριο μεταξύ των δυο αγώνων είναι πολύ μικρό και έτσι ο Πιανιτζιάνι έδωσε εντολή στους παίκτες του για meeting το πρωί της Τετάρτης. Η αίθουσα «Κρήτη» του ξενοδοχείου των νοτίων προαστίων είχε δεσμευτεί από την Σιένα και εκεί ο κόουτς της ομάδας ανέλυσε το πρώτο παιχνίδι της σειράς επιχειρώντας να εξηγήσει στους παίκτες του τι (δεν) έκαναν και τι μπορούν να βελτιώσουν. Μέχρι το απόγευμα οι παίκτες χαλάρωναν γνωρίζοντας πως το βράδυ δεν θα έκαναν προπόνηση!

Προπόνηση στο… Αιγάλεω

Ο Ιταλός κόουτς είχε αποφασίσει να μην προπονήσει τους παίκτες του στο ΣΕΦ για ανεξήγητους λόγους. Κατά την προσφιλή συνήθεια των φιλοξενούμενων ομάδων σε παιχνίδια Ευρωλίγκας, η γηπεδούχος παραχωρεί το γήπεδο της το βράδυ της παραμονής, την ώρα του αγώνα της επόμενης ημέρας. Ο Ολυμπιακός προγραμμάτισε την προπόνηση του ώστε να τελειώσει στις 20:00, αλλά η Σιένα δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας, θα έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο κλειστό του… Αιγάλεω! Ακόμα και από το συγκεκριμένο γεγονός μπορούσε να αντιληφθεί κανείς την αλλόκοτη συμπεριφορά των Ιταλών.

Το τεχνικό επιτελείο της Σιένα είχε συγκεντρωθεί νωρίς το απόγευμα στο λόμπι του ξενοδοχείου και συζητούσε για τα ματς αναλύοντας κάθε παράμετρο αυτού που προηγήθηκε, αλλά και αυτού που θα ακολουθήσει. Ο Πιανιτζιάνι διέκοψε λίγο για να συνομιλήσει με τους Ιταλούς δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να καλύψουν τους αγώνες και έπειτα αφοσιώθηκε και πάλι στους συνεργάτες του.

Όλα τα μέλη της ομάδας της ομάδας φορούσαν φόρμες και φανέλες με τα διακριτικά της Σιένα και έτσι ακόμα και ένας αδαής θα μπορούσε να παρατηρήσει ότι οι τύποι με τα πράσινα και μαύρα ρούχα «είχαν σκυθρωπά πρόσωπα και είτε μιλούσαν πολύ έντονα, είτε είχαν κατεβασμένο το κεφάλι τους».

Η μάσκα του Γιάριτς

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι παίκτες της Σιένα χαλάρωναν στα δωμάτια τους με τους Καουκένας, ΜακΚάλεμπ να κάνουν αποθεραπεία για να συνέλθουν από τους τραυματισμούς τους και τον Μάρκο Γιάριτς να μην μπορεί να… κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη λόγω της μαυρισμένης (και σπασμένης) μύτης που απέκτησε ως σουβενίρ από το πρώτο ματς μετά από σύγκρουση με τον Μαυροκεφαλίδη. Ο Σέρβος γκαρντ μάλιστα, ενδέχεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, αλλά αυτό αναμένεται να αποφασιστεί λίγο πριν το παιχνίδι.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...