ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η ώρα του Μπέου!

Η ώρα του Μπέου!
Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να ενημερώσει ο Αχιλλέας Μπέος τα μέλη, για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, ενώ στις 4 του μήνα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει ήδη κάνει γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Παράλληλα, μέσω ανακοίνωσης στο σάιτ της ΠΑΕ, ο κ. Μπέος γνωστοποίησε ότι την 1η του μήνα, θα παραθέσει γεύμα στον Βόλο προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας ενώ στις 4 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο σάιτ του Ολυμπιακού Βόλου: 

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα έρθει στο Βόλο την Παρασκευή 1 Απριλίου και θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας. Το Σάββατο 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, στις 12.30, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...