ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τον έριξε και κυνηγάει πεντάδα…

Τον έριξε και κυνηγάει πεντάδα… (video)
Η επιθετική αναγέννηση του Άρη συνεχίζεται επί ημερών Τσιώλη. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-1 του Πανσερραϊκού παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρέμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την πεντάδα και έριξαν κατηγορία τους Σερραίους.Μπορεί το έργο του να είναι δύσκολο, αλλά ο Άρης φαίνεται διατεθειμένος να παλέψει όσο μπορεί για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη πεντάδα. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-1, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έμεινε πέντε πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι μόνος πέμπτος μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Καβάλας.

Έπεσε και μαθηματικά ο Πανσερραϊκός

Στον αντίποδα ο Πανσερραϊκός αποχαιρέτησε και τυπικά την Σούπερ Λίγκα. Οι Σερραίοι για να είχαν ελπίδες να σωθούν δεν θα έπρεπε να χάσουν, κάτι που δεν έκαναν και η νέα χρονιά θα τους δει στην football League.

Έργο Τσιώλη…

Ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα. Χωρίς κανείς να καταλάβει τον λόγο, ο Σάκης Τσιώλης αποτέλεσε παρελθόν από τους Βολιώτες με τους ανθρώπους του Άρη να σπεύδουν να τον κάνουν δικό τους, ποντάροντας πολλά επάνω του. Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα του Άρη με τον Τσιώλη στον πάγκο είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι «κίτρινοι» σε 25 αγωνιστικές είχα καταφέρει να σκοράρουν όλες και όλες 16 φορές. Με τον νέο τους προπονητή ωστόσο μετράνε 7 γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Μετά το 3-4 στην Κέρκυρα, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-1 του Πανσερραϊκού και αν μη τι άλλο έδειξαν πως μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ημίχρονο υπερθέαμα

Στα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οπαδοί του Άρη γέμιζαν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τις περισσότερες φορές έφευγαν χωρίς να έχουν μείνει και απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα που είχαν παρακολουθήσει.
Μία φορά φέτος οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών και οι παίκτες λες και το έκαναν επίτηδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση.
Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πέτυχε τρία γκολ πριν την λήξη των πρώτων 45 λεπτών, προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Χτύπημα Σερρών με το καλησπέρα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που έδειχνε εξαιρετική για τον Πανσερραϊκό. Οι Σερραίοι μπήκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Πάρκερ μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια και άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάνμα.

Άψογη αντίδραση και ανατροπή

Το 0-1 ξύπνησε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη που αντέδρασαν άμεσα φτάνοντας ουσιαστικά στη νίκη πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Αρχικά ισοφάρισαν στο 16’ με τον Μπομπαντίγια, στην συνέχεια πέρασαν μπροστά με τον Καστίγιο στο 41’ και έδωσαν τέλος στο ματς με τον Νέτο στο 44’.

Το κράτησε χαλαρά

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» έκαναν συντήρηση δυνάμεων κρατώντας με άνεση του 3-1 και κοιτώντας την δύσκολη συνέχεια και ειδικά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 28η αγωνιστική.

MAN OF THE MATCH:
Ο Νέρι Καστίγιο πέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γκολ και δείχνει πως έχει ανέβει για τα καλά. Ο Ουρουγουανός με Μεξικανικό διαβατήριο ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μια παρουσία που την ένιωσε η άμυνα του Πανσερραϊκού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Όχι απλά στέκεται στο ύψος του, αλλά είναι και ο άνθρωπος που οδηγεί τον Άρη από νίκη σε νίκη. Ο Σάκης Τσιώλης έχει αλλάξει την επιθετική εικόνα της ομάδας του κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Πανσερραϊκός όχι ο σημερινός, αλλά γενικά της χρονιάς, είναι ο αδύναμος κρίκος. Οι Σερραίοι έπεσαν και μαθηματικά κατηγορία και το έκαναν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, σε μία εξαιρετικά κακή χρονιά για την ομάδα.

Η ΓΚΑΦΑ: Το λάθος της άμυνας στο 42’ ήταν η μεγάλη γκάφα στον αγώνα και αυτή που ουσιαστικά τέλειωσε το παιχνίδι, καθώς ο Νέτο έκανε το 3-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Βοσκάκη, σε ένα ματς που δεν είχε και τις αμφισβητούμενες φάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Άρης πήρε τη νίκη γιατί έδειξε πως το ήθελε περισσότερο. Η δουλειά του Σάκη Τσιώλη φαίνεται ξεκάθαρα και πλέον οι «κίτρινοι» έστω και δύσκολα θα παλέψουν για την πεντάδα.

Συνθέσεις:

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (70' Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27' Πορτίγια), Κόκε, Τόχα (61' Σακάτα)

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις (73' Μουσικάκης), Κάστρο (61' Σίντιτς), Πάρκερ, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (66' Παπαδόπουλος), Νταλέ

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...