ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πιλοτάρει προς τις κούπες ο Ντεσπέιν

Πιλοτάρει προς τις κούπες ο Ντεσπέιν
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος βάζει ως στόχο ο ακραίος του Ολυμπιακού Ρολάντο Ντεσπέιν. Ο Κουβανός μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Καλμαζίδη και έδειξε πως είναι έτοιμος να πιλοτάρει προς νέες κούπες τους «ερυθρόλευκους».Μπορεί στον τελικό με τον Ηρακλή να κέρδισε 22 πόντους, έχοντας 20/30 επιθέσεις και 75% υποδοχή, να αναδείχθηκε και δικαίως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, οδηγώντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο ο Ρολάντο Ντεσπέιν μιλώντας στο gazzetta.gr δήλωσε ανικανοποίητος, τονίζοντας πως έχει φτάσει μόνο στο 40 με 50%.

Ο Κουβανός ακραίος που ήταν χωρίς αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο του τελικού της Ορεστιάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καλμαζίδη και φωτογραφήθηκε με τις κούπες στο πιλοτήριο του αεροπλάνου, δείχνοντας έτοιμος να πιλοτάρει τον Ολυμπιακό προς νέες κατακτήσεις τροπαίων. Αν κρίνουμε με αυτά που κάνει στα τελευταία παιχνίδια, σαφώς και μπορεί να το πετύχει.

Ρολάντο μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, που έδωσε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, ωστόσο λες πως ακόμα έχεις να δώσεις πολλά.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα.
Πιστεύω ότι δεν έχω φτάσει ούτε το 50%. Έμεινα πίσω μετά τα δύο χρόνια που δεν αγωνιζόμουν και όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω τον καλό μου εαυτό».

Που οφείλεται η αγωνιστική άνοδος που έχεις, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια;

«Θα έλεγα ότι οφείλεται στον προπονητή μου. Από την πρώτη στιγμή που ο Γιάννης ανέλαβε την ομάδα, έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Εκτός από προπονητής είναι πολύ καλός χαρακτήρας και ως άνθρωπος, κάτι που μας βοηθάει πολύ αυτό».

Έχετε κερδίσει ήδη του Σούπερ Καπ και το Κύπελλο. Πως βλέπεις τα πράγματα στο πρωτάθλημα;

«Θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό, αλλά είναι πολύ δύσκολο και για να καταφέρουμε να το πετύχουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και ακόμα καλύτερα».

Η νέα χρονιά θα σε βρει και πάλι στην χώρα μας ή σκέφτεσαι ήδη τα μεγάλα πρωταθλήματα;

«Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την ομάδα. Μετά το πρωτάθλημα το οποίο και μακάρι να κατακτήσουμε θα κοιτάξω τι θα κάνω. Το σίγουρο είναι πως παρά τα προβλήματα περνάω πολύ ωραία εδώ».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...