ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Έρτσεγκ: «Δεν κερδίζει από μόνο του το πλεονέκτημα»

Η κρίσιμη στιγμή για τον Ολυμπιακό στην φετινή Ευρωλίγκα έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τρίτη την Σιένα στο ΣΕΦ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά και ο Ζόραν Έρτσεγκ με δηλώσεις του στο σάιτ της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβουν τα ματς με τους Ιταλούς. 
Έρτσεγκ: «Δεν κερδίζει από μόνο του το πλεονέκτημα»


Ο Σέρβος φόργουορντ των Πειραιωτών, τόνισε ότι το πλεονέκτημα της έδρας δεν μπορεί από μόνο του να δώσει την πρόκριση και χρειάζεται από την πλευρά του Ολυμπιακού, ιδιαίτερη προσοχή. Από την μεριά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχρισε κλειδιά για τη νίκη των περιορισμό των λαθών και τις καλές επιθετικές επιλογές. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Έρτσεγκ στο σάιτ της Ευρωλίγκας: 

«Η Σιένα είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν αναλογιστούμε ότι έχει κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, το γεγονός ότι έχει φτάσει ως εδώ δείχνει την ποιότητά της. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και δεν πρέπει να το απωλέσουμε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε μόνο με αυτό.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, με αυτοσυγκέντρωση και να ελέγξουμε τον αγώνα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, όλα θα κυλήσουν ιδανικά
». 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, από την μεριά του, είπε: «Η Σιένα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Αυτό έχει δείξει τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα αμυντικά, με 66 πόντους παθητικό ανά παιχνίδι. Από την πλευρά μας, έχουμε βελτιωθεί στον έλεγχο του αγώνα, πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Κατ' αρχήν, δεν πρέπει να παίξουμε όπως με τον Ηλυσιακό, όπου κάναμε 19 λάθη και δεν είχαμε εύκολους πόντους ενώ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σετ παιχνίδι. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι η κατάσταση του Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος παίκτης για εμάς και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Αν έχουμε συγκέντρωση όλα θα πάνε καλά ενώ θα προτιμούσα να αγωνιστεί πλήρης η Σιένα».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...