ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Φιλί ζωής από Σφακιανάκη!

Φιλί ζωής από Σφακιανάκη! (video)
Αν και δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Ατρόμητος με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο γκολ τον Σφακιανάκη, πήρε 2-2 από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ζωηρά κι έτσι στο 13' ο Μπρίτο τράβηξε πάνω του την άμυνα του ΠΑΟΚ και έβγαλε την ασίστ στον Σφακιανάκη, που πλάσαρε εύστοχα τον Χαλκιά. Εννέα λεπτά αργότερα, όμως, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον περιπετειώδη τρόπο που προαναφέρθηκε (το πέναλτι καταλογίστηκε σε επαφή του Ολιβέιρα με τον Σαλπιγγίδη). Στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα χάρις στην εξαιρετική ενέργεια του Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με μια άνετη κούρσα έφτασε στο αντίπαλο τέρμα και ολοκλήρωσε τη φάση που ο ίδιος ξεκίνησε. Στο 65' ο Αρίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ιτάνζ, ενώ στο 80' τον μιμήθηκε ο Σαγκανόφσκι. Δύο λεπτά πριν τη λήξη κι ενώ ο ΠΑΟΚ φαινόταν να κλέβει το τρίποντο, ο καλά πλασαρισμένος Σφακιανάκης ισοφάρισε με κεφαλιά, δίνοντας το φιλί της ζωής στην ομάδα του.

Man of the match:
Στέλιος Σφακιανάκης. Ο Ελληνας μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα και ο άνθρωπος που έδωσε τη δυνατότητα στον Ατρόμητο να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός μέσος «χτύπησε» με πλασέ και κεφαλιά ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ, δίνοντας στα τελευταία λεπτά βαθμό και ώθησε στην ομάδα του για τη μάχη της παραμονής.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο γκολ. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και ενώ η ομάδα κρατούσε ένα σημαντικό διπλό που θα έδινε σιγουριά για την είσοδο στα playoffs, η άμυνα κόλλησε και άφησε ολομόναχο μέσα στην μικρή περιοχή τον Σφακιανάκη, που κε κεφαλιά στέρησε δύο βαθμούς στην εκπνοή.

Στο ύψος του: Ελ Ζαρ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Μάκη Χάβο και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Ηταν κινητικός και από τους παίκτες που ξεχώρισαν, ενώ ήταν αυτός που στο δεύτερο μέρος με εξαιρετική προσπάθεια πέτυχε το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Η γκάφα:
Την έκανε ο Μελισσάς στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας αμυντικός επέτρεψε στον Ελ Ζαρ να του κλέψει τη μπάλα ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και να κάνει το 1-2.

Το στραγάλι: Εντονα παράπονα για το γκολ του Λίνο είχε από τον Θάνο ο Γιώργος Δώνης και οι γηπεδούχοι. Ο Ελληνας τεχνικός χρεώνει στον ρέφερι από τον σύνδεσμο των Γρεβενών ότι ο Λίνο είχε μπει στην περιοχή πριν εκτελεστεί το πέναλτι από τον Βιεϊρίνια, σε μία φάση από την οποία έγινε το 1-1.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Μεγάλη χάρη χρωστάει στην Ξάνθη ο Ατρόμητος καθώς οι Ακρίτες επικράτησαν του Αστέρα και κράτησαν τους Αρκάδες στην τρίτη θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό. Αυτό σε συνδυασμό με το δεύτερο γκολ του Σφακιανάκη και τον βαθμό που χάρισε, επέτρεψε στον Ατρόμητο να αυξήσει τη διαφορά του από την football league. Εκανε τα πάντα για να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος στο τελευταίο κομμάτι του ματς και τελικά δικαιώθηκε με έναν βαθμό, που ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...