ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Τελικός» με... +8!

«Τελικός» με... +8!
Δ

εν... στραβοπάτησε ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε στο Αγρίνιο την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με κεφαλιά του Ρότσα. Οι Αγρινιώτες στη συνέχεια διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι δεν τους αξίζει η θέση στην οποία βρίσκονται, καθώς έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και δυσκόλεψαν τους παίκτες του Παναιτωλικού. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως, ήταν εμφανής και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα στο 37' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη.

Οι Καρδιτσιώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μόλις ένα λεπτό αργότερα με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ από τα 40 μέτρα! Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος στο 62' με τον Γκούρμα. Από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Παναιτωλικού έριξαν ρυθμό ενόψει και του ντέρμπι στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν.

Λύτρωση στο τέλος!

Στο Ηράκλειο οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσαν από το ξεκίνημα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με γκολ του Παπουλή. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, κλείστηκαν στην άμυνά τους και προσπάθησαν για την ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να έχουν καθολική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Ο Καμπάνταης έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Κρητικούς, όταν από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτταρά, με τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα να έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και να κρατούν τους επιθετικούς του ΟΦΗ, οι οποίοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ έξω από την περιοχή τους.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Λουάμο στο 62', ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζυρίδη από θέση τετ α τετ, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες του Νίκου Παντέλη. Τελικά, ο Παπουλής λύτρωσε τον ΟΦΗ στο 81' και έδωσε στην ομάδα του Ηρακλείου τη μεγάλη νίκη! Ο Μπούρμπος έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Παπουλής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες που έχει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς παρέμεινε 8 βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχεται στην Κρήτη την επόμενη αγωνιστική.

Γκολ και θέαμα στο «Ελ Πάσο»!

Καλλιθέα και Βέροια προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τη μεταξύ τους συνάντηση, καθώς δεν κλείστηκαν στις άμυνές τους κυνήγησαν αμφότερες τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20', όταν ο Καλί έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε την πάσα στο Καλτσά, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα οι Βεροιώτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπλαζέφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μανιάτη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι πολύ γρήγορα, καθώς στο 26' ο Καλτσάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Καλλιθέας έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πινδώνη, ο οποίος πέρασε και τον Καντιμοίρη, για να κάνει το 2-2 στο 49'. Η... χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Στο 51' ο Μπλαζέφσκι εκτέλεσε το φάουλ και ο Τζωρμπατζάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 58' ο Μπλαζέφσκι «χτύπησε» και πάλι, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 82' η Καλλιθέα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Φουντουκίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν τους βαθμούς της νίκης.

Απόδραση από την Κομοτηνή...

Ανοιχτό το παιχνίδι στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, όμως οι παίκτες της Δόξας αποδείχθηκαν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τους Δραμινούς να είναι εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Κάπελ. Ο Σιάκκας έβγαλε βαθιά μπαλιά πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και ο Κάπελ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουτσόπουλο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πανθρακικού ενέτειναν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη κάποιου τέρματος, με τους φιλοξενούμενους να επιλέγουν αμυντική τακτική και να δικαιώνονται για την επιλογή τους... Το 1-0 υπέρ της Δόξας παρέμεινε μέχρι το τέλος, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Σέρεμετ.

Δεν βόλεψε κανέναν η ισοπαλία...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Θρασύβουλο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια, μέχρι το σημείο που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 58', λόγω αποβολής του Παγώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Εθνικό χάθηκε στο 49', όταν ο Φαρινόλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιδεράκη, που έκανε μεγάλη επέμβαση. Μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν... στροφές και πίεσαν για το γκολ, έχοντας αριθμητική υπεροχή και έφτασαν κοντά στο 77', όταν ο Λανγκλέ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παγούδη και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο (19/03)

Διαγόρας – Πιερικός 3-0
(2' Αγκιρίμπα, 65' Ταραχούλσκι, 86' πέν. Γκούντμαν)

Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα 0-0

Κυριακή (20/03)

Παναιτωλικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
(2' Ρότσα, 37' Θεοδωρίδης, 62' Γκούρμα - 38' Ντοριβάλ)

ΟΦΗ – Εθνικός Αστέρας 1-0
(81' Παπουλής)

Καλλιθέα – Βέροια 2-4
(26' πέν. Καλτσάς, 49' Πινδώνης - 20' Καλτσάς, 24', 58' Μπλαζέφσκι, 51' Μουρατίδης αυτ.)

Πανθρακικός – Δόξα Δράμας 0-1
(30' Κάπελ)

Εθνικός – Θρασύβουλος 0-0

Δευτέρα (21/03)

Ηλιούπολη – Λεβαδειακός (15:00)
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα (18:00)

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα 61*
2. Παναιτωλικός 61
3. ΟΦΗ 53
4. Τρίκαλα 47
5. Διαγόρας 46
6. Λεβαδειακός 45*
7. Δόξα Δράμας 38
8. Βέροια 34
9. Πανθρακικός 33
10. Εθνικός 31
11. Ηλιούπολη 31*
12. Θρασύβουλος 30
13. Αγροτικός Αστέρας 30
14. Πιερικός 30
15. Ιωνικός 29*
16. Εθνικός Αστέρας 28
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 21
18. Καλλιθέα 17

* Με παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική

ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα
Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός
Βέροια – Ιωνικός
Δόξα Δράμας – Εθνικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Διαγόρας
Θρασύβουλος – Ηλιούπολη
Πιερικός – Τρίκαλα
Λεβαδειακός – Αγροτικός Αστέρας

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...