ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ούτε τώρα η Άρσεναλ, 2η η Τσέλσι!

Ούτε τώρα η Άρσεναλ, 2η η Τσέλσι!
Η Άρσεναλ έδειξε για ακόμη μία φορά φέτος ότι τα ντέρμπι δεν της... πάνε, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με την Τότεναμ και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι (3-1 την Μπέρμιγχαμ) να ανέβει στη 2η θέση!Τα παιχνίδι διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είχαν αναβληθεί λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπλάκμπερν.

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»!


Από τα παιχνίδια της χρονιάς ήταν το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3! Οι «κανονιέρηδες» ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5', όταν ο Φάμπρεγκας έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Γουόλκοτ, ο οποίος βρέθηκε πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε ωραία τον Γκόμες για το 1-0. Η απάντηση των «σπιρουνιών» ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ κατέβασε με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα μετά από πάσα του Τσόρλκουκα και με πολύ ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 7'!

Τα... γρήγορα γκολ δεν είχαν τελειώσει, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 12' με πολύ ωραίο σουτ του Νασρί έξω από την περιοχή, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και να χάνουν ευκαιρίες μέχρι το 41', όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι νίκησε τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα με διπλή προσπάθεια και έκανε το 3-1 για την Άρσεναλ. Η Τότεναμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Χάντλστοουν έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Φαν Ντερ Φάαρτ και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Σζνέσνι στο 44'.

Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τα «σπιρούνια» να φτάνουν στην ισοφάριση στο 71', όταν ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Λένον και ο Μάρτιν Άτκινσον υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φαν Ντερ Φάαρτ δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3, παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στη συνέχεια να πετύχουν το γκολ της νίκης. Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νιούκαστλ (0-0) και πλέον έπεσε στην τρίτη θέση στην ισοβαθμία με την Τσέλσι...

Βρίσκει τον εαυτό της η Τσέλσι

Η Τσέλσι φιλοξένησε την Μπέρμιγχαμ και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στην καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Μαλουντά να πλασάρει εύστοχα τον Φόστερ από κοντά. Οι μπλε του Λονδίνου ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και ο Καλού στο 26' με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Άλεξ ΜακΛις δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και ο Φλοράν Μαλουντά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της Τσέλσι έδωσε τέλος στη... σεμνή τελετή στο 62', όταν ο 21χρονος Ράιαν Μπέρτραντ, που είχε περάσει στο ημίχρονο στη θέση του Κόουλ, έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Γάλλος νίκησε με κοντινή κεφαλιά τον Φόστερ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντάρμπισιρ σε μαρκάρισμα του Νταβίντ Λουίζ, του Λάρσον στο 77'.

Η βαθμολογία
(σε 33 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Γ. 70
2. Τσέλσι 64
3. Άρσεναλ 64
4. Μάντσεστερ Σίτι 56 -32 αγ.
5. Τότεναμ 54 -32 αγ.
6. Λίβερπουλ 49
7. Έβερτον 47
8. Μπόλτον 43 -32 αγ.
9. Άστον Βίλα 40
10. Νιούκαστλ 40
11. Γουέστ Μπρομ 39
12. Φούλαμ 38 -32 αγ.
13. Στόουκ 38 -32 αγ.
14. Μπέρμιγχαμ 38 -32 αγ.
15. Σάντερλαντ 38
16. Μπλάκμπερν 35
17. Γουίγκαν 34
18. Μπλάκπουλ 33
19. Γουέστ Χαμ 32
20. Γουλβς 32 -32 αγ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...