ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Την «πέταξε» έξω η Πόρτο!

Την «πέταξε» έξω η Πόρτο!
Όσοι νόμιζαν μετά το πρώτο ματς (0-2)ότι η Πόρτο παίρνει το πρωτάθλημα και «αφήνει» το κύπελλο στην Μπενφίκα, διαψεύστηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αφού έδειξε ότι τα θέλει όλα!

Ένα βήμα πριν το νταμπλ βρίσκεται η Πόρτο στην Πορτογαλία, αφού γύρισε το εις βάρος της 0-2 του πρώτου αγώνα στο «Ντραγκάο» και πήρε την πρόκριση από την Μπενφίκα την οποία κέρδισε 1-3 μέσα στο «Εστάντιο Ντα Λουζ». Ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν υπέρ αρκετό για τους «μόνιμους» πρωταθλητές να υποτάξουν τους Αετούς.

Συγκεκριμένα, οι «πυραυλοκίνητοι» παίκτες της Πόρτο κατάφεραν να φέρουν τα πάνω – κάτω από το 64’ μέχρι το 74’, σκοράροντας τρεις φορές. Το σκορ άνοιξε ο Ζοάο Μουτίνιο (64’) και οκτώ λεπτά αργότερα ο Χάλκ (72’) έφερε τις δύο ομάδες στα ίσια. Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 74’, ο Φαλκάο «έγραψε» το 0-3 μέσα στην έδρα της Μπενφίκα, ενώ οι αετοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 80’με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έτσι λοιπόν, χάρη στα εκτός έδρας γκολ, η Πόρτο προκρίθηκε στον τελικό του «Εστάντιο Νασιονάλ» που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου με αντίπαλο την Γκιμαράες και έχει την ευκαιρία αν επικρατήσει να κάνει το ντάμπλ. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η Πόρτο είναι μέσα σε όλους τους στόχους και μπορεί να φτάσει ακόμη και στο τρέμπλ, σε περίπτωση που κατακτήσει το Europa League.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...