ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αντίο με δάκρυα από Νόιερ

Αντίο με δάκρυα από Νόιερ
Ο Μανουέλ Νόιερ έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία ανακοίνωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σάλκε το προσεχές καλοκαίρι, ανοίγοντας τον... δρόμο για την Μπάγερν.Ο τερματοφύλακας της Σάλκε αποφάσισε να δώσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Γκελσενκίρχεν, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Ο Νόιερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για το γεγονός ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, στον οποίο βρίσκεται για περισσότερα από 15 χρόνια, ενώ εκδήλωσε και την προτίμησή του στην Μπάγερν, που φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του το προσεχές καλοκαίρι.

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Την πήρα, όμως, χωρίς να επηρεαστώ από εξωτερικούς παράγοντες. Όλες οι φήμες που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες είναι ανακριβείς, ενώ η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αλλαγή προπονητή ούτε με την προσέγγισή μου από άλλη ομάδα. Θέλω πάντα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο.

Ο Χελντ με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, όμως έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις. Η προοπτική αυτή πάντως είναι η επιθυμία του για το προσεχές καλοκαίρι, όμως επαναλαμβάνω ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του Νόιερ.

Ο Χερστ Χελντ, μέλος της διοίκησης της ομάδας επιβεβαίωσε από την πλευρά του το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 25χρονο τερματοφύλακα, όμως τόνισε ότι η Σάλκε δε θα βιαστεί να πουλήσει τον παίκτη της. «Θα πρέπει να σεβαστούμε και να αποδεχτούμε την απόφασή του Νόιερ. Οι προτεραιότητές, όμως, είναι άλλες αυτή τη στιγμή, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League. Τις επόμενες εβδομάδες, ίσως και μήνες, θα δούμε και την περίπτωση του Νόιερ. Η Μπάγερν μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε για το θέμα, όμως απαντήσαμε ότι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Σίγουρα κάποια στιγμή η συνάντηση θα γίνει και τότε θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες», σχολίασε ο Γερμανός παράγοντας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...