ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το σύστημα για τα πολλά!BET!

Χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη!
Όπως θα παρατηρήσατε από σήμερα είμαστε πάλι μαζί σας με συνεχή αθλητική ενημέρωση με ειδήσεις από την επικαιρότητα!

Πάμε λοιπόν και στα στοιχηματικά!Σήμερα έχουμε σκοπό να ρίξουμε ένα συστηματάκι για το τριήμερο που θα πηγαίνει για...πολλά!



Ξεκινάμε με το Champions League της Τρίτης και με το Σάλκε-Μάντσεστερ!Η Σάλκε γνωρίζοντας ότι λογικά στο "Old Trafford"δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα,θα μπει δυνατά στο ματς.Γι'αυτό και περιμένουμε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και να προηγείται.Όμως η Μάντσεστερ με τον Ρούνεϊ μπροστά πολύ σπάνια ΔΕΝ σκοράρει.Πιστεύουμε λοιπόν πως θα ισοφαρίσει.Άρα πάμε με το 1 ημ Χ τελ με απόδοση το 12,00 στον ΟΠΑΠ.

Συνεχίζουμε με την Premier της Τρίτης!Στόουκ-Γούλβς το παιχνίδι με την Στόουκ να έχει καθαρίσει την παραμονή και να έχει το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου ενώ η Γούλβς θέλει να αρχίζει να παίρνει πάλι θετικά αποτελέσματα γιατί τον τελευταίο καιρό έχει απογοητεύσει..Πάμε λοιπόν με το Χ του 3,25(με κάλυψη το 2 του 4,20).

Τρίτο ματς για το συστηματάκι μας το Φούλαμ-Μπόλτον.Η Φούλαμ χωρίς τον Ζαμόρα είναι άλλη ομάδα..Η Μπόλτον μετά την Κυριακάτικη νίκη της επί της Άρσεναλ με 2-1 δείχνει να ξεχνά σιγά σιγά τον αποκλεισμό σοκ από το κύπελλο..Θα πάμε και εδώ με το Χ του 3,30(με κάλυψη επίσης το 2 του 3,75).

Το el classico ΔΕΝ  θα το ακουμπήσουμε και πάμε στο πρόγραμμα της Πέμπτης!

Πέμπτη λοιπόν και πάμε με τον 1 ημ 1 τελ της Πόρτο..Η Πόρτο δείχνει το φαβορί της διοργάνωσης και λογικά θα περάσει από το "κίτρινο υποβρύχιο" της Βιγιαρεάλ.Η απόδοση βρίσκεται στο 2,35.

Και πέμπτο και τελευταίο ματς του συστήματός μας είναι ο 1 τελ στο Μπεμφίκα-Μπράγκα αλλά με Χ ημ.Η Μπράγκα θα παίξει "σκυλιασμένα" και δεν νομίζουμε να παραδωθεί από το πρώτο ημίχρονο..Η απόδοση είναι στο 4,00.

Εν συντομία
100 ΣΑΛΚΕ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1ΗΜ-ΧΤΕΛ 12,00
101 ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΛΒΣ Χ/2 3,25/4,20
110 ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΟΛΤΟΝ Χ/2 3,30/3,75
121 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΧΗΜ-1ΤΕΛ 4,00
122 ΠΟΡΤΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1ΗΜ-1ΤΕΛ 2,35

3 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...