ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κι όμως το ‘χασε ο Γκέκας! *ΒΙΝΤΕΟ*

Φάση για γκολ από αυτές που… δεν χάνονται έχασε ο Φάνης Γκέκας στον αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Μπάγερν την ώρα που η επιθετική του… αφλογιστία στο β’ γύρο της Μπουντεσλίγκα επιβεβαιώνει τα γερμανικά ρεπορτάζ για τον «χειμώνα που τρώει τον Γκέκα!»
Κι όμως το ‘χασε ο Γκέκας! (video)


Μπορεί στην Άιντραχτ να αποτελεί το πρώτο βιολί της επίθεσης και τα 16 γκολ που έχει πετύχει να τον καθιστούν στους κορυφαίους σκόρερ της φετινής Μπουντεσλίγκα όμως οι συνεχώς αυξανόμενες μεγάλες ευκαιρίες που χάνει καθώς και η  κατακόρυφη μείωση των τερμάτων στο β’ γύρο του πρωταθλήματος τείνουν να τον αναγάγουν από ήρωα της Φρανκφούρτης σε μοιραίο παίκτη!
Ξεκινώντας με προδιαγραφές… πρώτου σκόρερ!
Η χρονιά για τον πρώτο σκόρερ της Γερμανίας του 2007 όπου με τη φανέλα της Μπόχουμ είχε σημειώσει 20 τέρματα σε 32 αγώνες ξεκίνησε φέτος ιδανικά για τον 30χρονο άσο της Άιντρχατ. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του να απέχει από τα της Εθνικής ομάδας μαζί με τον συμπαίκτη του στο γερμανικό σύλλογο Γιάννη Αμανατίδη, άρχισε να σκοράρει ασταμάτητα τελειώνοντας τον πρώτο γύρο στα 14 γκολ!
Ελεύθερη πτώση στο β’ γύρο
Τα πράγματα όμως δεν είχαν την ίδια συνέχεια και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στη Γερμανία τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και γενικότερα για την ομάδα της Φρανκφούρτης με την ελληνική… παροικία της (Γκέκας – Αμανατίδης – Τζαβέλλας) να βλέπουν την ομάδα να πηγαίνει όλο και πιο χαμηλά στη βαθμολογία.
Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή
Φυσικά, ο Γκέκας που ήταν ο… πρωτομάστορας των επιτυχιών στον α’ γύρο είχε και την δική του μεγάλη ευθύνη καθώς από τη στιγμή που σίγησε στην επιθετική γραμμή της ομάδας τους πήρε όλους η… κάτω βόλτα.  Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ο Γκέκας έχει πετύχει μόλις δύο γκολ μετά το Χειμώνα ο προπονητής του συνεχίζει να τον εμπιστεύεται και τον ξεκινά βασικό στους περισσότερους αγώνες.
Το είχαν… προβλέψει οι Γερμανοί
Πάντως, οι συνεχόμενες μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Γκέκα, έχουν… επιβεβαιώσει τους Γερμανούς που έγραφαν σε κριτικές του στα μέσα του Μάρτη πως ο… Χειμώνας «έφαγε» τον Γκέκα, τονίζοντας ότι είναι σα να εμφανίστηκε άλλος παίκτης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Πάλι μοιραίος, ελπίζει σε καλό τελείωμα της σεζόν
Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να μάχεται ώστε να βρεθεί και πάλι στον αφρό, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καιρός για… μελαγχολίες την ώρα που η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι μόλις 5 βαθμούς από τα μπαράζ της παραμονής στην κατηγορία και ο «καλός Γκέκας» είναι πιο χρήσιμος από ποτέ!
Μάλιστα στον χτεσινό αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου η Άιντραχτ θα ήταν νικήτρια αν ο Γκέκας δεν έχανε το γκολ από το… μισό μέτρο (η ομάδα του θα έκανε το 2-0 και θα ήταν κοντά στο να «κλειδώσει» το ματς) κάτι που τον μετέτρεψε για μία ακόμη φορά σε… μοιραίο παίκτη. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στο γερμανικό πρωτάθλημα το σίγουρο είναι πως ο Λαρισαίος επιθετικός θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί από την… κακοδαιμονία του!
Δείτε στο βίντεο παρακάτω (η φάση είναι στο 2’35’’) την απίστευτη ευκαιρία του Γκέκα.

Σχετικά video

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...