ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η «τράμπα» για Μήτρογλου

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μήτρογλου. Η συμφωνία ίσως να συνδυαστεί με ανταλλαγή κάποιου παίκτη του ΠΑΟΚ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.
Η «τράμπα» για Μήτρογλου



Όμως την άποψη του Μήτρογλου κανείς δεν την γνωρίζει, και ίσως αυτό να είναι και το πιο σημαντικό, αφού ως γνωστό ουδείς μπορεί να κανονίζει χωρίς τον «ξενοδόχο». Το σίγουρο είναι ότι ο διεθνής επιθετικός έδειξε το ταλέντο και της αξία του στους λίγους μήνες που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και θέλει να αποδείξει ότι είναι ικανός να ηγηθεί της ερυθρόλευκης επίθεσης υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Για τον 23χρονο άσο, όλα θα κριθούν σε περίπου είκοσι ημέρες, όπου από εκεί θα φανεί πως έχει η κατάσταση μεταξύ «Μητρογκόλ» και Βαλβέρδε. Αν ο Βάσκος δείξει ότι και την επόμενη σεζόν δεν θα εμπιστευτεί τον νεαρό, τότε μάλλον ο «πιστολέρο» θα ζητήσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Διαφορετικά, δύσκολα θα φύγει (από μόνος του) και ακόμη πιο δύσκολα θα τον δώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Και λόγω ταλέντου και ικανοτήτων, αλλά και λόγω εθνικότητας σε μία περίοδο που οι Πειραιώτες τονίζουν ότι επιθυμία τους είναι να ελληνοποιήσουν το ρόστερ τους όσο περισσότερο γίνεται.
Στην περίπτωση όμως που ο Βάσκος δείξει να μην τον εμπιστεύεται και πάλι (για τρίτη σεζόν) και εκείνος ζητήσει να φύγει, εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις λένε ότι ο Μήτρογλου θα ψαχτεί για ομάδα του εξωτερικού, και κυρίως στην Μπουτεσλίγκα.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...