ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Κληρώνει» για τον Ραούλ Μπράβο

«Κληρώνει» για τον Ραούλ ΜπράβοΤο αργότερο μέχρι την Πέμπτη του Πάσχα αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τον Ραούλ Μπράβο, όπου και θα παιχθεί το τελικό επεισόδιο στο σίριαλ παραμονής του Ισπανού μπακ – χαφ στον Ολυμπιακό.


Το θέμα παραμονής του Ραούλ Μπράβο μπορεί να αποτελεί μία από τις εκκρεμότητες που αφορούν το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ταυτόχρονα αναμένεται να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του καλοκαιριού.
Ο πρώην μπακ - χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί συμφωνία.
Ο ίδιος μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του στους πρωταθλητές, ωστόσο, οι υψηλές απαιτήσεις που αξιώνει και αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ ως ετήσια αμοιβή, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την  ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους». Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε καταθέσει στον αριστεροπόδαρο αμυντικό, ύψους 700.000 ευρώ, την οποία θεωρεί ως «ταβάνι» και δεν φέρεται διατεθειμένη να την … ανεβάσει.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές το αργότερο μέχρι την Πέμπτη του Πάσχα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η έκβαση του σίριαλ παραμονής του Ραούλ Μπράβο, όπου ενδέχεται να υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.
Τόσο οι διοικητικοί κύκλοι , όσο και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για ανανέωση της συνεργασίας τους για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο, όμως η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό αποτελεί ανασταλτικό τομέα στην επίτευξη συμφωνίας.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...