ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πέφτει ο Ηλυσιακός, μένει η ΑΕΚ!


Ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την ένσταση στης ΑΕΚ και απέβαλε τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα! Οι Ιλισιώτες καταφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ. Για δικαίωση μίλησε ο Καραμανλής. Φόβος για αλαλούμ στα playoffs.

Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση το πρωί της Μ. Τετάρτης κατά του Ηλυσιακού και της σχέσης ιδιοκτησίας που έχει με την ομάδα ο ατζέντης παικτών Τάσος Δελημπαλταδάκης. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε το πρωί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπου η Ένωση κατέθεσε αρκετά στοιχεία που επιβεβαίωναν ότι ο μάνταζερ εμφανιζόταν ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο αθλητικός δικαστής έλαβε υπόψη του τις καταθέσεις των δυο πλευρών και αποφάσισε να αποβάλλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα δικαιώνοντας την ΑΕΚ! Μετά από την αποδοχή της ένστασης της ΑΕΚ, τα δεδομένα αλλάζουν πλήρως και για να αποτρέψουν οι Ιλισιώτες την αποβολή της ομάδας τους από το πρωτάθλημα, θα καταφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ δεν διευκρινίζεται, αλλά αν επικυρωθεί η πρωτόδικη απόφαση στο ΑΣΕΑΔ, θα ακυρωθούν όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει πλήρως η βαθμολογία, αφού θα αφαιρεθούν οι βαθμοί όλων των ομάδων που κέρδισαν τους Ιλισιώτες.

Εν ολίγοις, θα αλλάξει πλήρως η εικόνα του πρωταθλήματος με άμεσες συνέπειες για τα playoffs. Δηλαδή, το μόνο ζευγάρι που μένει άθικτο είναι το Παναθηναϊκός-Περιστέρι και όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλάζουν άρδην, αφού για παράδειγμα ο Κολοσσός θα είναι πέμπτος, η Καβάλα όγδοη κ.ο.κ.

Αναλυτικά η απόφαση του ΕΣΑΚΕ:


«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».

Ο Μπάμπης Καραμανλής λίγο μετά την ανακοίνωση της αποβολής του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα δήλωσε στο gazzetta.gr εκστασιασμένος πως «είχαμε έναν πλήρη φάκελο. Ο Σώκρατης Λαμπρόπουλος εξαιρετική δουλειά. Καταθέσαμε δημοσιεύματα που αποδεικνύουν ότι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης είναι ο μεγαλομέτοχος του Ηλυσιακού. Ουσιαστικά αποδείξαμε στον ΕΣΑΚΕ τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Νιώθουμε δικαιωμένοι και προχωράμε»!

Στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που θα ακολουθήσει το απόγευμα, ο Μπάμπης Καραμανλής θα παραβρεθεί έχοντας μάλιστα αρκετά… άγριες διαθέσεις.


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...