ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ναι, είναι στη λίστα!

Η επιθετική μεταγραφική πολιτική που προανήγγειλε η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεπάγεται και εκκαθαρίσεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Τα ονόματα των Μπράβο, Ριέρα, Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλου και Πάρντο θα πέσουν στο… τραπέζι και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα παίξουν ρόλο και στις προσθήκες. «Τρέχει» και το θέμα των δανεικών. 
Ναι, είναι στη λίστα!


Τα μέτωπα που είναι ανοικτά στους «ερυθρόλευκους» σε ότι αφορά παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά. Ο Ραούλ Μπράβο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Ζαϊρί, ο Πάρντο και ο Ρόμενταλ θα κληθούν για συζητήσεις με την διοίκηση με το ενδεχόμενο αποχώρησής τους να μην αποκλείεται. 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν στη λίστα και άλλοι παίκτες για τους οποίους αν υπάρξουν συμφέρουσες προτάσεις είναι πιθανό να παραχωρηθούν παρά το γεγονός ότι ακόμα έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι ο Άλμπερτ Ριέρα, Μάρκο Πάντελιτς αλλά και ο Ράφικ Τζεμπούρ που έχει υπογράψει ως το 2013 αλλά ο εκπρόσωπός του εκφράζει την βεβαιότητα ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα φέρει προτάσεις από το εξωτερικό. 

Σε ότι αφορά τους δανεικούς, το όνομα του Κώστα Μήτρογλου συζητήθηκε στις συναντήσεις Βαλβέρδε-διοίκησης με τον Ισπανό τεχνικό να διατηρεί όμως σοβαρές επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στο Ρέντη. 

Από εκεί και πέρα, πρόθεση των Πειραιωτών είναι να παραχωρηθεί ο Κρίστιαν Νέμεθ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού προπονητή ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ που θα γίνει προσπάθεια να πωληθεί σε ομάδα της Αγγλίας. 

Το δεδομένο για τον Ολυμπιακό, όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση, είναι ότι στο μεταγραφικό παζάρι θα γίνουν επιλογές από το πάνω… ράφι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει αύξηση του μπάτζετ της ομάδας. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...