ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Ο Φορτούνης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό...»



Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

- τους λόγους του υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχασε την παραμονή στην κατηγορία από την έδρα. Είχε ανάγκη μετά την αποχώρηση του Τσέζαρεκ να βρει έναν επιθετικό για να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Το Δεκέμβριο ήρθαν 2-3 επιθετικοί, αλλά ούτε αυτοί έδωσαν τις λύσεις. Κανένας από αυτούς που έπαιξαν στη θέση δεν έβαλαν ένα γκολ. Έτσι ήταν δύσκολο να σώσεις την παρτίδα. Είναι άδικο ομάδες σαν τον Αστέρα, με ανθρώπους τέτοιας ποιότητας, που στηρίζουν την ομάδα κι έχουν βλέψεις, να υποβιβάζονται. Πιστεύω όμως πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης».- τον Κώστα Φορτούνη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό: «Είχα πει πως ο Φορτούνης θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα φέρει χρήματα στον Αστέρα από τη μεταγραφή του. Θεωρώ πως θα κάνει τεράστια καριέρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό, που φαίνεται πως εκεί θα καταλήξει, θα βοηθηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός. Όλα εξαρτώνται από αυτόν, από κανέναν άλλο».

- τα σχέδιά του για την προπονητική: «Δεν το κυνηγάω τόσο πολύ, γιατί αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει από μόνο του. Πάντα αυτή ήταν η φιλοσοφία μου. Μάνατζερ δεν έχω. Περιμένω, όπως έκανα πάντα, να έρθει κάποιος να μου κάνει μία πρόταση και να την εξετάσω».

- τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο: «Θεωρώ τον Ατρόμητο από τις καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ότι ταλαιπωρείται τα τελευταία δύο χρόνια να σωθεί δεν μου λέει τίποτα. Έχει έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, αλλά σαν ΑΕΚτζής θέλω να πάρει τον τίτλο. Ίσως δώσει ένα τίτλος το έναυσμα σε κάποιους να βοηθήσουν την ομάδα. Θα είναι μια χαρά για όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα κι έχουν τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια».

- τον χθεσινό ημιτελικό του Champions League: «Παρότι η Ρεάλ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, ο Μουρίνιο έκανε ό,τι θα έκανε κάθε προπονητής που θα ήθελε το αποτέλεσμα. Αν έπαιζε διαφορετικά, θα είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όπως συνέβη στο 5-0. Ο Μουρίνιο έχει αποδείξει πως είναι πανέξυπνος, ίσως είναι ο κορυφαίος προπονητής και ακολούθησε μία μέθοδο που θα ακολουθούσαν όλοι, με εξαίρεση ίσως από κάποια αγγλική ομάδα. Στον τελικό η Μαν. Γιουνάιτεντ θα πάει να κάνει το δικό της παιχνίδι και θα δούμε σπουδαίο ματς. Νομίζω πως οι Ισπανοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κατακτήσουν έναν ακόμη τίτλο. Νομίζω πως είναι απόλυτα δίκαιο να πάνε αυτές οι δύο ομάδες στον τελικό. Η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν μας εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά είναι μια σταθερή ομάδα».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...