ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αρχίζουν τα ματς!

Με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου ξεκινούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας στις 8 Μαΐου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και τις πρώτες δηλώσεις των προπονητών. 
Αρχίζουν τα ματς!


Στην αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων και όχι στη σειρά των αγώνων συμφώνησαν οι τέσσερις τεχνικοί ότι θα κριθεί η πρωτιά, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. 


Η βαθμολογία 

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 
3. A.E.K. 1 
4. Π.Α.Ο.Κ. 0 
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 0 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών (οι ώρες έναρξης θα είναι 18:15 και 20:30, εκτός από την 1η αγωνιστική που θα είναι 19:30 και 21:45 και την 4η αγωνιστική που θα είναι 17:15 και 19:30. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς): 

1η Αγ.: Κυριακή 08/05 
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 

2η Αγ.: Τετάρτη 11/05 
Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 

3η Αγ.: Κυριακή 15/05 
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 
Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 

4η Αγ.: Τετάρτη 18/05 
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 

5η Αγ.: Κυριακή 22/05 
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 

6η Αγ.: Τετάρτη 25/05 
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 

Στην εκδήλωση πρώτος μίλησε ο Πατρίκ Κομνηνός ο οποίος ευχαρίστησε τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων για την παρουσία τους και στην συνέχεια δήλωσε: «Έχουν γίνει συνείδηση και κτήμα όλων τα πλέι οφ. Έχουν περάσει από «σαράντα κύματα», αλλά κάνοντας μια μικρή τροποποίηση και επιμένοντας καταφέραμε να τα διατηρήσουμε. Υπάρχει πλέον ανταγωνιστικότητα, από όλες τις ομάδες και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πάγια θέση της Σούπερ Λίγκας είναι να προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα». 

Ακολούθησαν οι δηλώσεις των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διαδικασία: 

Ζεσουάλδο Φερέιρα (προπονητής Παναθηναϊκού): «Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζεται τη θέση μου για τα πλέι οφ. Πρέπει να πω ότι οι κανονισμοί είναι για να μπορούν να γίνονται αποδεκτοί και να υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται με σαφή στόχο να κερδίσει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα ήθελα όλοι να κατανοήσουμε τι σημαίνει να κάνεις έξι ματς σε 17 ημέρες. Ειδικά μετά από δέκα μήνες δουλειάς. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός κοντεύει τα 50 παιχνίδια φέτος. Αυτά τα ματς στα πλέι οφ θα απαιτήσουν μια μεγάλη αγωνιστικότητα και δυνατότητα για να σταθούν σε τόσα ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για πολλούς δεν είναι κάτι το καινούργιο. Όποιος έχει διεθνή εμπειρία ξέρει ότι αυτές οθ καταστάσεις συμβαίνουν.

Υποχρέωσή μου σαν προπονητής, αν και δεν ξέρω αν οι αγώνες θα είναι καλής ποιότητας, αλλά εγώ πιστεύω, τουλάχιστον για τη δική μου ομάδα, ακόμα και αν δεν παίξουμε καλά, να παραμείνουμε σε αυτή τη διαδικασία και με μεγάλη θυσία. Έχει μεγάλη ιστορία και πλούσιο παρελθόν ο Παναθηναϊκός και έχει την υποχρέωση να δώσει τη μάχη της, για το δικό μας στόχο που είναι να νικήσουμε. Αυτό είναι το μήνυμά μου στους παίκτες μου και αυτό θέλω να τους δω να κάνουν. Ελπίζω και εύχομαι στους συναδέλφους μου να πάνε όλα καλά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή της ΑΕΚ για την παρουσία της στο Κύπελλο και να χαιρετήσω την ομάδα και τους παίκτες του Ατρομήτου. Από τη δική μου πλευρά θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε να πραγματοποιηθούν καλά ματς
». 

Μανόλο Χιμένεθ (προπονητής ΑΕΚ): «Δύσκολο να σκεφτώ τώρα τα πλέι οφ. Αλλά μπορώ να καταλάβω ότι όλοι πρέπει να τα σκεφτούμε. Το έπαθλο ων πλέι οφ αξίζει τον κόπο και μετά τον αυριανό τελικό θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Τα δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη θέση για το Champions League και αυτό είναι που δίνει το έξτρα κίνητρο στις τέσσερις ομάδες. Θέλω να είμαι ειλικρινής, ότι η ομάδα που έχει τελειώσει δεύτερη στο πρωτάθλημα ,επειδή το άξιζε είναι ο Παναθηναϊκός. Αλλά αφού έχουμε τη δυνατότητα θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Εύχομαι να γίνουν καλά πλέι οφ, να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο». 

Μάκης Χάβος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ο θεσμός των πλέι οφ έχει καθιερωθεί και δεν ωφελεί σε τίποτα να συζητάμε αν είναι σωστός ή όχι. Πρόκειται για ένα μίνι-πρωτάθλημα και στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για να το διεκδικήσουμε». 

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): "Σαν θεσμός, ο Ολυμπιακού Βόλου κι εγώ συμμετέχουμε για πρώτη φορά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να παρουσιάσουμε την ίδια καλή εικόνα που δείξαμε στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε δυνατοί στα πλέι-οφ. Σαφώς ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα που όμως μπορεί να εξανεμιστεί. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια". 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...