ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σούμποτιτς: «Στόχος μια θέση στην Euroleague»

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (30/04, 17:00) στο Αλεξάνδρειο το Μαρούσι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση των play-offs. Οι «κίτρινοι» βλέπουν μόνο νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση μιας θέσης στην Euroleague, όπως τόνισε και ο κόουτς της ομάδας, Λευτέρης Σούμποτιτς.
Σούμποτιτς: «Στόχος μια θέση στην Euroleague»

«Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος η οποία θα κρίνει πολλά. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται ώστε να διεκδικήσουμε μια θέση που οδηγεί στην Euroleague και είναι ο απώτερος σκοπός μας», είπε ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε για το επικείμενο ματς με το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή:

«Αύριο αγωνιζόμαστε με το Μαρούσι και το παιχνίδι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να την πληρώσουμε καθώς το Μαρούσι έχει αποδείξει ότι μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Είχαμε την προσθήκη δυο νέων παικτών τις τελευταίες μέρες και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στη φιλοσοφία της ομάδας. Όπως τονίζω από τη στιγμή που ήρθα στον Άρη με την άμυνά μας μπορούμε να πετύχουμε όσα θέλουμε. Από εκεί θα αρχίσουμε και αύριο και με συγκέντρωση μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε ο κόσμος μας να έρθει να μας στηρίξει. Με την αγωνιστική παρουσία μας βέβαια θα τον πείσουμε ότι αξίζει να είναι δίπλα μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα είπε ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς όπου κρίνονται όλα είναι τα play-offs. Σε αυτά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε σωστά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Euroleague. Ήρθαν δυο καινούργιοι παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας. Όλοι μαζί στις προπονήσεις τους βοηθάμε ώστε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται . Αναφορικά με το αυριανό ματς με το Μαρούσι αυτό που έχω να πω είναι ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα πάρουμε τη νίκη. Βέβαια για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού. Πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι μας, οι οποίοι είναι και η κινητήριος δύναμή μας, να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν γιατί πραγματικά τους έχουμε ανάγκη».
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...