Η μοιρασιά που θα γίνει στα 200 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο Campionato έχει ως συνέπεια να βγαίνουν διάφορες... τρελές έρευνες στη δημοσιότητα.

Τα 200 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν στις ομάδες αλλά με βάση τους οπαδούς που έχει η κάθε μία και έτσι σε εφημερίδα δημοσιεύτηκε έρευνα, σύμφωνα με την οποία πρώτη είναι η... Ιντερ με 7,5 εκατ. οπαδούς και δεύτερη η Γιουβέντους με 7, ενώ Μίλαν και Νάπολι έχουν από 5 εκατ. τιφόζι.

Το εξωφρενικό με αυτή την έρευνα, που προκάλεσε και την επίσημη ανακοίνωση της Μεγάλης Κυρίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σύμφωνα με όλες τις έρευνες που έχουν γίνει την τελευταία τριετία στην Ιταλία η Ιντερ είναι στα 7,5 εκατ., αλλά η Γιουβέντους είναι στα 11,5 εκατ.

Σύμφωνα με αυτό που δημοσιεύτηκε στην «Il Sole 24 ore», η Ιντερ είναι σταθερή ενώ οι Μπιανκονέρι έχασαν μέσα σε λίγους μήνες -από όταν είχε γίνει η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση- γύρω στα... 4,5 εκατ. οπαδούς! Οσο χρειαζόταν, δηλαδή, για να μπορούν να διεκδικήσουν οι Νερατζούρι περισσότερα λεφτά από τους υπόλοιπους. Κι επειδή αυτά δε γίνονται πουθενά, στα υπόλοιπα ΜΜΕ δημοσιεύτηκαν τα κανονικά αποτελέσματα!

Πηγή gazzetta.gr