ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Socratis» από Αύγουστο!


Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς η Μίλαν θα μείνει χωρίς αμυντικούς για το Σούπερ Κύπελλο του Αυγούστου και δεν θέλει να τον δώσει νωρίτερα!

Ο τελικός του Supercoppa Italiana για τη Μίλαν το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου, αλλάζει τα δεδομένα στην πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καθώς όπως γράφουν οι Ιταλοί οι «ροσονέρι» κινδυνεύουν να μείνουν μέχρι τότε χωρίς αμυντικό!

Στο ιταλικό σούπερ Κύπελλο όπου συμμετέχει η πρωταθλήτρια με την Κυπελλούχο της γειτονικής χώρας, το οποίο μάλιστα θα διοργανωθεί με κάθε επισημότητα στο Πεκίνο, στις 6 Αυγούστου αλλάζει τα δεδομένα στην διαφαινόμενη φυγή του 22χρονου Έλληνα αμυντικού από το «Σαν Σίρο».

Κι αυτό γιατί, μέχρι τότε οι «ροσονέρι» όπως επισημαίνουν ιταλικά δημοσιεύματα θα έχουν ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς! Αυτό, διότι οι μεν Τιάγκο Σίλβα και Μάριο Γέπες θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Αμέρικα, ενώ και ο Μεξές δεν θα έχει προλάβει να αποθεραπευτεί από έναν σοβαρο τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Έτσι, η παραμονή του «Socratis» στο Μιλάνο μοιάζει επιτακτική για την ιταλική ομάδα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Αυγούστου κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην διαφαινόμενη άμεση φυγή του από την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντα μέσα στις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή αμυντικό.

Άρα, σύμφωνα με όσα γράφονται στη γειτονική χώρα ο «Παπ» είναι πιθανό να δοθεί δανεικός είτε σε κάποια ομάδα μικρότερης δυναμικότητας στην Ιταλία είτε στον Ολυμπιακό που θέλει πολύ τον παίκτη αλλά μόνον τον Αύγουστο με τα έως τώρα δεδομένα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...