ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ποντάρει στον «Σόφο» ο Πάργκο


Στην πρώτη χρονιά του στην Ευρωλίγκα ο Τζέρεμι Πάργκο θα είναι στο Final Four και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο, προσπάθεια στην οποία περιμένει πολλά από τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

«Ω, ο "Σόφο" είναι τεράστιος κι απαιτεί πολλή προσοχή. Η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη μπορεί να αλλάξει κάθε παιχνίδι και το κάνει πιο εύκολο για τα γκαρντ. Ευελπιστούμε να κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας και να τον βοηθήσουμε. Όσο καλύτερα θα παίξουμε, τόσο καλύτερες επιλογές θα έχει στη ρακέτα κι αν παίξει καλά θα τραβήξει δύο παίκτες πάνω του και θα μας δώσει καλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε», είπε στο euroleague.net ο 25χρονος.

Όσο για την αντίπαλο της ομάδος του στον ημιτελικό, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε: «αναμένω ένα δυνατό παιχνίδι, σίγουρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς καλούς παίκτες κι είναι καλή ομάδα. Δε θα ήταν στο Final Four, αν δεν ήταν καλή ομάδα. Πρέπει να βγούμε δυνατά στο παρκέ, να είμαστε οι εαυτοί μας και να κάνουμε ό,τι κάναμε για να φτάσουμε εδώ. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω θα έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...